Zoetermeers kwartiertje!

Zoetermeers kwartiertje!

Met compleet nieuwe tenues gingen we vol enthousiasme voor de volgende driepunter.Dit keer was het de bedoeling dat de dames van Brielle er aan zouden geloven!

De eerste wedstrijd voor eigen publiek probeerde we met een andere tactiek de tegenstander te bedwingen, alleen in de praktijk was dat nog even wennen. Na een aantal goede reddingen van Margot, kwamen we helaas toch op een 0-1 achterstand. Ook de 0-2 was nog verdiend, voordat wij in de tweede helft echt wakker werden en met meer druk gingen voetballen.

In de tweede helft gebeurde van alles. Een mooie aanval werd vakkundig afgerond door Anique. En toen ging het los. Het spel golfde op en neer, maar de dames kregen de overhand en de beste kansen. Tot uit het niets de 1-3 viel, die overigens wel schitterend werd afgerond. De bank viel even stil, maar de vrouwen bleven geloven in het juiste resultaat. De laatste 10 minuten werd Brielle overlopen en was het alleen maar tijd rekken en tegenhouden. 4 Minuten voor tijd maakte Sibel knap de aansluitingstreffer en maakte ons allemaal uitzinnig van vreugde door diep in de laatste minuut de bevrijdende gelijkmaker aan te laten tekenen.

Publiek op de banken en wij hadden weer een zwaar bevochten punt verdiend. Klasse dames!
Fysiek wordt het sleutelwoord van deze competitie en daar zijn we met jullie niet bang voor!!!

Verslag door: Mazzelstar

Sorry, comments are closed for this post.

MENU