Dames Zaalvoetbalavond

1 juli 2022 - Zoetermeer

Voor wie?

De Zaalvoetbalavond is speciaal voor dames uit Zoetermeer en omstreken. Op vrijdagavond 1 juli kun je gezellig met gelijkgestemden een balletje trappen in de zaal. Het maakt niet uit wat je niveau is, of dat je reeds lid bent of niet.. alle dames van 15 jaar en ouder zijn welkom!

 

Deelname is geheel gratis en vrijblijvend. De Zaalvoetbalavond is georganiseerd om vrouwenvoetbal in het zonnetje te zetten, en dames kennis te laten maken met zaalvoetbal (futsal). Natuurlijk laten we je ook graag zien hoe leuk en gezellig het kan zijn om bij zaalvoetbalvereniging Mazzelstars te voetballen ;-)

Wat?

De avond bestaat uit leuke voetbalactiviteiten en een gezellige borrel. De deelnemers worden gemixt over meerdere teams, en kunnen verschillende prijzen winnen.

 

Het programma begint om 19.00 uur in de zaal van Sporthal De Veur. Om 21.00 uur volgt er een prijsuitreiking en is er genoeg tijd om na te borrelen. Uiteraard zorgen wij voor lekkere hapjes en drankjes voor alle deelnemers!

 

Ter info: het is dus niet mogelijk om als geheel voetbalteam in te schrijven, maar neem gerust enkele vriendinnen mee om samen deel te nemen aan de avond!

Hoelaat & Waar?

De Dames Zaalvoetbalavond wordt gehouden in Sporthal De Veur.

 

Prismalaan 18
2719 CX Zoetermeer

 

De activiteiten beginnen om 19.00 uur en eindigen om 21.00 uur.
Daarna vindt de prijsuitreiking plaats en is er tijd om gezellig na te borrelen.

 

In verband met beperkte capaciteit in de sporthal is aanmelden verplicht. Dit kan via onderstaand formulier. VOL=VOL, wacht dus niet tot het laatste moment om in te inschrijven! 

Blijf op de hoogte van volgende activiteiten

De Dames Zaalvoetbalavond heeft inmiddels plaats gevonden! Wil je op de hoogte blijven van toekomstige voetbalactiviteiten voor dames? Laat dan je naam en e-mailadres achter en ontvang automatisch een berichtje!

Staat jouw vraag er niet bij? Of heb je nog twijfels of dit iets voor is?
Klik op het Whatsapp icoon om je vraag naar ons te appen.

We staan je graag te woord!

Veelgestelde vragen

Ik kan helaas niet aanwezig zijn op 1 juli, komt er nog een Dames Zaalvoetbalavond?

Jammer dat je er niet bij kan zijn! Je kunt hier jouw naam en email achter laten, en dan houden we je op de hoogte van volgende activiteiten!

 


Wie kunnen zich aanmelden voor de zaalvoetbalavond?

Dames van 15 jaar en ouder kunnen zich aanmelden. Het maakt niet uit of je al voetbalervaring hebt of niet. Ook wanneer je buiten Zoetermeer woont ben je meer dan welkom!

Helaas is het niet mogelijk om een heel voetbalteam aan te melden, maar neem gerust een (voetbal)vriendin mee om samen deel te nemen aan de avond!

Wat is de gemiddelde leeftijd van de dames?

De leeftijden van de dames die momenteel bij Mazzelstars voetballen lopen uiteen van 18 t/m 45 jaar. Alle huidige damesteams komen momenteel uit in senioren competities. Desondanks is iedereen welkom vanaf 15 jaar om deel te nemen aan de Dames Zaalvoetbalavond!

Wat voor tijdsinvestering is er nodig bij zaalvoetbal als hobby/sport?

Bij ZZVV Mazzelstars hebben we damesteams voor de gezelligheid & teams die spelen op een hoger niveau (Hoofdklasse & Eredivisie). Voor de gezelligheid is er normaal gesproken één wedstrijd in de week, deze vindt plaats op een doordeweekse avond.
Op hoger niveau zijn er ook nog trainingen en oefenwedstrijden die op het programma staan.

Ideaal voor jou? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de zaalvoetbalavond om de sfeer eens te proeven!

Op welke dagen vinden normaal de wedstrijden plaats voor de damesteams van Mazzelstars?

Elk team heeft een voorkeurs-speeldag. Aankomend seizoen wordt dit hoogstwaarschijnlijk de maandag- & vrijdagavond voor de dames.

Is zaalvoetbal te combineren met veldvoetbal of een andere sport?

Zaalvoetbal is perfect te combineren met een andere sport, mits deze niet plaatsvindt op hetzelfde speelmoment. Er is één wedstrijd per week op een doordeweekse avond.

Mocht je op het hoogste niveau gaan spelen dan wordt het wellicht iets moeilijker combineren daar je naast een doordeweekse wedstrijdavond, ook nog een training hebt op een ander moment in de week.

De Dames Zaalvoetbalavond is een initiatief van ZZVV Mazzelstars

MENU