Woubrugge 2 – Mazzel Stars 2

De laatste wedstrijd van een teleurstellend seizoen was een inhaalwedstrijd tegen Woubrugge 2. Dat team was er in geslaagd om niet op te komen bij een thuiswedstrijd. Met vier afwezigen moesten we dus nog een keer de toch maken naar Woubrugge. Gelukkig waren Patrick en Richard uit het 4e bereid om mee te spelen.

De wedstrijd begon rustig, wij hadden het meest de bal, maar Woubrugge was het meest effectief en kwam via gelukjes op 2-0 voor. Na een actie van Robert werd de bal door hem richting tweede paal geschoten waar Patrick de bal gemakkelijk kon intikken. Met de 2-1 binnen bleven we zoeken naar een gelijkmaker, maar helaas stond de keeper van Woubrugge steeds in de weg. Uiteindelijk gingen we rusten met een 3-1 achterstand.

In de tweede helft ging het tempo omhoog. Nog steeds hadden wij het meeste balbezit, maar het lukte steeds niet om dit om te zetten in doelpunten. Achterin gaven we meer ruimte weg en dat werd uiteindelijk afgestraft. Na een paar snelle counters keken we tegen ruime achterstand aan. Er zat nog een beetje venijn in de staart. Richard wist via een rebound de 8-2 te scoren en in de laatste minuut kreeg Woubrugge nog een penalty, die door Tjalling gestopt werd.

Eindstand 8-2 waarbij Patrick en Richard uit het 4e de volledige productie voor hun rekening hebben genomen.

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU