Woubrugge 1 – Mazzel Stars 2

Na een lange zomerpauze eindelijk weer voetballen en wel in Woubrugge tegen het eerste. Helaas heeft Duncan voor het geld en de roem van Mazzel Stars 1 gekozen, maar hebben we oude bekende Daan de Bruin als vervanger aan kunnen trekken. Met een bijna volledig team konden we aan het seizoen beginnen.

De wedstrijd begon als altijd met aftasten en lang bleef de stand op 0-0 steken. Uiteindelijk wist Woubrugge als eerste door de verdediging te komen en de leiding te nemen. Lang konden ze daar niet van genieten, want na een onderschepping door Jasper kon Michel alleen op de keeper af. Dat is bijna altijd raak en nu dus ook.

derbystar-brillant-tt-groen-voetbalNog nagenietend van deze gelijkmaker rook Woubrugge haar kans en binnen een aantal minuten hadden ze de leiding alweer te pakken. Deze hielden ze tot 8 minuten voor tijd vast waarbij het spel gelijk op ging. Daarna ging ons gebrek aan conditie een rol spelen en wist Woubrugge via de counter nog 3-1 en 4-1 te maken. Een hoopvol begin van de competitie, maar helaas nog 0 punten.

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU