Weer gelijkspel voor Dames 2

Weer gelijkspel voor Dames 2

Op 25 september om 19u stipt begon de wedstrijd tegen DSVP in de Oosterpoort. Onder leiding van scheidsrechter Leo trappen de dames af. De eerste 5 minuten gingen gelijk op, en Gaab was weer een baas in het goal (as usual)!
Na 10 minuten kon Iris de bal mooi in het net van de tegenstander schieten op aangeven van Marit. 1-0! Na 2 minuten helaas balverlies en kreeg dsvp de kans om hem af te maken: 1-1. Vervolgens kwam DSVP weer aan de bal, passeert onze keeper maar verzaakt te scoren voor een open freakin doel. Fijn!

In de 17e min krijgt DSVP een herkansing en maakt deze dit keer wel af: 1-2.
De wedstrijd gaat voort met mooie combi’s van Iris, Serena en Marit, maar helaas eindigen deze naast het doel of loeihard op de paal. Met een 1-2 achterstand gingen de dames van Mazzelstars de rust in. De één last, en de ander misselijk. Moeten we dan toch het geheime wapen laten omkleden? Ja toch maar doen dan. In de tweede helft kwam de gouden wissel van Lucy, welke op aangeven van Marit de 2-2 scoorde. We are back bitchessss!

Maar niet voor lang, want wederom kwam DSVP weer met een tegendoelpunt: 2-3.
Gaan de dames deze wedstrijd weggeven? HELL NO! Lekker druk zetten en uithalen op het doel. Dit ging vaker naast dan gepland, maar dat mag de pret niet drukken. Gelukkig was daar het geweldige schot van Marit in de rechterbovenhoek! De keeper was kansloos: 3-3!

Het bleef spannend tot de laatste minuut, maar een winnend doelpunt bleef helaas uit. De wedstrijd eindigt dan ook op een gelijkspel van 3-3. Leo bedankt voor het fluiten!

 

Verslag door: Dames 2

Sorry, comments are closed for this post.

MENU