Weer geen punten voor Heren 3

Maandagavond om 22.00 stond de uitwedstrijd tegen Lugdunum 6 op het programma. Lekker tijdstip en tot overmaat van ramp liep de wedstrijd ervoor ook nog uit.

Met alleen Bram als afwezige traden wij met een vrijwel volledig team aan. De tegenstander moest het zonder wissels doen.

In de eerste helft gingen we goed van start. We kwamen vlot op 1-0 voor dankzij Duncan die goed wegdraaide na een pass van Jasper. Lang in de eerste helft bleef die voorsprong op het bord staan zonder dat we echt in de problemen kwamen.

Helaas konden we dat niet vasthouden mede doordat de tegenstander meer begon aan te dringen. Zij speelden het spelletje slim, laag tempo, maar goede passing en behoorlijk balvast. Zo kwam het dat na een beetje gas geven Lugdunum met een 2-1 voorsprong de rust in kon.

Nog geen man overboord en we waren vastbesloten dit in de tweede helft recht te zetten. Die kende echter een valse start doordat Lugdunum al snel de 3-1 kon maken. Dat was voor hun ook het teken om het spel weer te vertragen wat ons spel niet ten goede kwam.

Via Duncan (op aangeven van Michel) kwamen we nog wel op 3-2, maar daarna had Lugdunum de wedstrijd aardig onder controle. We kregen geen vat op hun beste speler waardoor zij uit konden lopen naar 5-2. Dit was ook meteen de eindstand.

Doelpunten:
1-0: Duncan (assist Jasper)
3-2: Duncan (assist Michel)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU