VUC Vr 2-Mazzelstars Vr4

Maandagavond waren we te gast bij de dames van VUC in sporthal Oosterbosch. Dat het een spannende wedstrijd zou worden tussen de nummer 1 en 3 hadden we al een beetje in gedachten. We waren namelijk nog 1 van de teams die de punten van VUC zou kunnen afpakken en wij hebben de punten hard nodig om naar boven te krabbelen in de poule.
Vastberaden begonnen we aan de wedstrijd, beide teams tasten elkaar duidelijk af en het spel kwam niet echt op gang.
Het leek wel pingpong, het enigste wat de keepster van VUC deed is de bal ver over de middellijn gooien, wat door ons weer werd opgevangen om daarna het spel weer op te bouwen. Toch wisten we met een mooie combi erdoorheen te komen  0-1 door Tansu.
2e helft ging het op dezelfde manier en werd een soort van irritant. Door een soort van miscommunicatie achterin wist Vuc net voor tijd te scoren met een lucky goal 1-1. We probeerden alles op alles te zetten om toch nog te scoren maar de keepster had echt alles,dus keerden we met 1 puntje in de pocket naar huis.Paulien bedankt voor het meedoen. Volgende week vrijdag 19:00 krijgen we de nummer 2 Stompwijk op bezoek.

Verslag door: Jolanda

Sorry, comments are closed for this post.

MENU