Vrouwen 1 start tweede helft seizoen met bekerwinst

Vrouwen 1 start tweede helft seizoen met bekerwinst

Het tweede gedeelte van het seizoen is gestart! Vrouwen 1 mocht maandagavond aftrappen. Na de uitschakeling in de landelijke beker in december, is Mazzelstars vrouwen 1 ingestroomd in de derde ronde van de districtsbeker. Tegenstander RS.

De Rotterdamse Studenten (RS), tevens tegenstander in de competitie, hadden er zin in. Een ploeg die gemotiveerd is om van Mazzelstars te winnen. Gelukkig hadden onze vrouwen al kunnen afkijken toen vrouwen 2 tegen RS moest voetballen. Mazzelstars begon sterk, binnen een paar minuten stond de teller op 0-2 in het voordeel van Mazzelstars. Een hele sterke eerste helft met mooi voetbal, goede aanvallen en verdedigend stond het als een blok. Met 0-6 gingen de vrouwen rusten en was de wedstrijd al gespeeld.

De tweede helft leek niet op de eerste helft. RS ging anders verdedigen waardoor er minder ruimte was. De kansen werden niet benut waardoor er maar een doelpunt werd gescoord in de tweede helft. Lindsay moest soms ook nog even laten zien welke reddingen ze als sluitpost in huis had! Eindstand 1-7! Mazzelstars vrouwen 1 is door naar de volgende ronde!

Vanavond (dinsdag 10 januari) is het de beurt aan vrouwen 2 in de beker. Kom om 20.00 uur de dames aanmoedigen in Pijnacker tegen DSVP.
Vrijdag speelt vrouwen 1 een inhaalwedstrijd voor de competitie tegen Pernis Vr2 om 20.00 uur in sporthal De Veur! Gegarandeerd een spannende wedstrijd!

Verslag door: Reserve verslaggever

Sorry, comments are closed for this post.

MENU