VR2 Mazzelstarts -SJZ, Maandag 19 januari.

Voorafgaand aan de wedstrijd is Sheetal uitgekozen om de tactiek en wissels te bepalen. Via de groepsapp zijn er wat berichten over de tactieken van Sheetal de wereld ingestuurd. Maar, hoe bespreek je een tactiek terwijl je wedstrijd eigenlijk al moet beginnen? Ehm, lastig. Daarom begon de wedstrijd met Sheetal op het strafbankje.

Desalniettemin begon de wedstrijd en om ons toe te juichen kwam onze hoofdrolspeelster Chelsey . Was jij ergens in de zaal, en dacht je “hey waar komen die rare geluidjes vandaan?” Van Chelsey. Maar ze bedoelde het goed en lief. Iets te lief. De bank is afgeleid door de ‘cuteness’ van Chelsey en is in de wolken. Heb je deze ‘cuteness’ gemist en vraag je je af wat of wie Chelsey is? Zie foto.

Nu over naar de wedstrijd. Al snel werd duidelijk dat SJZ een goede tegenpartij is. Ze verdedigen goed, lopen aardig en zorgen ervoor dat de dames van Mazzelstars niet te dicht bij de goal komen. Maar, af en toe, begint het balletje meer te rollen, ontstaan er wat goede combi’s en lukt het Mazzelstars om langs de verdediging te komen. Zo hadden Iris, Sheetal en Marit een schot op goal, maar helaas had de keeper van SJZ ‘m of ging de bal net langs. Deze schoten waren natuurlijk niet mogelijk zonder het spel van de andere dames: Serena, Aisha, Shel en Margot. Ja ja, die Margot. De keepster, wauw! Die hield toch echt wat poeiers van SJZ tegen: klasse!

In de tweede helft werd Mazzelstars net even wat feller (en dat was nodig), want de eerste helft werd dus afgesloten met 0-0. In deze helft werd er steeds meer gespeeld, gelopen, gekeken en geroepen ‘wie;wie’ moest dekken. Het hielp. Een aantal combi’s tussen de dames leidden bijna tot de goal, maar nee. Net niet. De mensen op de bank begonnen op de nagels te bijten (oké, alleen Brenda), want het werd erg spannend. Door een combi van Sereen en Iris maakte Iris de 1-0. YES! Nu volhouden; bal in de ploeg. JA: gelukt! Een terechte overwinning. 1-0! Goed gedaan dames!

Verslag door: Brenda

Sorry, comments are closed for this post.

MENU