Turrrrrrrbooow

Turrrrrrrbooow

Mooi avondje. De helft had afgezegd. Het hoofd supportersvak van psv was op vakantie, de goddelijke kale zat vast in China, De Gladde zat met z’n enkel en Dikke T had een last-minute kotsavondje met het hele gezin. 5 matadoren stonden aan de aftrap. Mannen van staal, met karakter en een klein beetje talent. Maar mét de wil om te winnen. We spraken af om het de 1e helft rustig aan te doen. Dat slaagde en met slechts 2 goals achter gingen we rusten.

De 2e helft was van ons. Gretig om juist zonder wissels een mooi resultaat neer te zetten. Loeren, sleuren en de achterstand bleef steeds beperkt. In de laatste 3 minuten meer risico nemen en de achterstand was nog maar 1 goal. Het hoofd Ethos Noord-Holland (6 vestigingen) zag een gaatje, legde de bal panklaar op het hoofd van het kleine neefje van Dikke T. Heel vies, gluiperig maar eigenlijk dik verdiend een punt uit het hellevuur weggesleept. Het voelde als 6 punten. Iedereen speelde dik boven zijn niveau, met of zonder overgewicht, rotte kniebanden of motorische beperkingen.

Het technisch hart was in vervoering, stond op de banken en haalde spontaan pils. Aansluitend nog een kleine afterparty op het parkeerterrein met goede muziek, lauw pils en 5 mannen met karakter. Je zou er bijna emotioneel van worden. 14 november de volgende pot. Haast u, er zijn nog kaarten beschikbaar!

Verslag door: Jack

Sorry, comments are closed for this post.

MENU