TPP VR1 te sterk voor Mazzelstars Vr1

TPP VR1 te sterk voor Mazzelstars Vr1

Het duel met de koploper pakte in het voordeel uit van… Juist de kampioen. Duidelijk dat zijn net wat verder dan onze dames zijn. Met 2-4 verdwenen de punten naar TPP.

Maandagavond 21 maart stond een hele competitieronde in de Hoofdklasse 3 op het programma. Mazzelstars VR 1 trapte om 20.00 uur thuis af tegen de gedoodverfde kampioen: Het Rotterdamse TPP. De uitwedstrijd was er eentje om van te smullen. Helaas trokken de Rotterdammers toen aan het langste eind.

Voor Mazzelstars stond er niet zo heel veel op het spel, daar het kampioenschap al bepaald is. TPP zal over een aantal wedstrijden de verdiende kampioenschaal in ontvangst nemen. De druk was er hierdoor een beetje af, maar uiteraard wilden de dames van Mazzelstars lekker spelen en gaan voor de winst.

Helaas kwam Mazzelstars al vrij snel onnodig op een 0-1 achterstand daar we nog een beetje stonden te slapen. We gingen de rust in met een 0-2 achterstand. Het was een wedstrijd die op en neer ging met kansen voor beide teams. Toch was het TPP die de 0-3 maakte. Uiteindelijk was het Félicienne die uit een corner de bal in het net schoot. Daarna nog een paar kansen voor de 2-3, maar helaas was het TPP die de 1-4 scoorde. Toch was het weer Félicienne die uit een voorzet van Sibel de 2-4 scoorde. Dit was tevens de eindstand.

De competitie is zo goed als gespeeld. De nummer 1 is bekend en als het gaat om de nr 2 t/m 5 positie, dan kan het nog alle kanten op

Mazzelstars VR1 en VR2 zullen zich volledig richten op de beker! Volgende week woensdag, 30 maart, speelt om 20.00 uur Mazzelstars VR 1 tegen Bristol Team / VAET. Mazzelstars VR2 neemt het op tegen Berkel Vr1. LET OP: DE WEDSTRIJDEN ZIJN IN SPORTHAL DE OOSTERPOORT IN ZOETERMEER.

 

Verslag door: Paulien

Sorry, comments are closed for this post.

MENU