TPP vr 1- Mazzelstars vr1 halve finale KNVB beker

En toen was het zover. Zou het mogelijk zijn om een tweede keer de KNVB beker finale te spelen? We gingen er in ieder geval wel voor. TPP is een zeer goede tegenstander en we wisten dat het een lastige klus zou gaan worden. Met het vertrouwen zat en zit het wel goed. Zijn bijna zeker van een mooie 3e plaats in de competitie en er zijn veel mooie en goeie wedstrijden gespeeld. De motivatie was top. Hoe het afloopt weet u al, als trouwe bezoeker van deze site, maar toch! Gestart werd dus in een uiterste concentratie en met direct goede acties en aanvallen. Ik denk dat het in het eerste kwartier minimaal 0-4 had kunnen staan voor ons. Maar ja, als je dat gaat denken gaat het meestal andersom. 1-0 achter dus. Ook daar zijn we afgelopen seizoen in gegroeid. Tegenslagen worden niet altijd, maar meestal snel verwerkt en we gaan weer vol goede goede moed door. Ook in dit geval. Gestreden werd er en volledig verdiend werd de 1-1 aangetekend. Doordat wij door ziekte niet de beschikking hadden over onze blonde goaltjes dief Shona, werd Iris ingevlogen. Deze was dus echt niet te passeren. Het leek wel of ze op wolken liep. Ook konden wij weer volledig rekenen op Margot en Marit. Het mocht echter niet echt meezitten. 2-1 achter. Gelukkig kon de stand recht getrokken worden net voor de rust. 2-2.

Na een opbeurende peptalk van coach René werd er verder gestreden. Dit werd voor een ieder, en zeker ook voor de schrijver van dit verslag, een spannend klein half uurtje. Wij, als team, deden het perfect. Zwetend en lichtelijk kokhalzend(schrijver)van de spanning werd deze helft verder gespeeld. En ja ja ja ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2-3 voor. Spannende laatste minuten verliepen maar het was een feit. FINALE KNVB BEKER wederom bereikt !!!!!! Trots als pauwen hebben in ieder geval wij, René en Ben, rond gelopen. Wij als team hebben het weer gehaald. Het seizoen is nog niet voorbij maar nu al geslaagd. Nu nog even die finale proberen te winnen. Ook als dat niet zou lukken mag een ieder trots zijn op de prestaties van afgelopen jaar. Bij deze ook Dank aan de supporters voor hun enthousiasme en de aanmoedigingen.
De finale tegen ZVV Den Haag 2 wordt dus gespeeld op 11 mei 2015 om 19.30 in de Margriethal te Schiedam. Net zoals verleden jaar zal er met de Kwibus gereisd worden naar Schiedam. Plekken die over zijn kunnen gereserveerd worden bij Paulien.

Tot dan !!!!!!!!

Verslag door: Ben

Sorry, comments are closed for this post.

MENU