Gelijke stand TPP/Feyenoord Vr 2 – Mazzelstars Vr 1

Gelijke stand TPP/Feyenoord Vr 2 – Mazzelstars Vr 1

Na de fantastische uitslag in Groningen moest vrouwen 1 weer eventjes geduld hebben tot de volgende wedstrijd, na een rustperiode van 2 weken (een wedstrijd uitgesteld) was het gisteren dan weer eindelijk zover en moesten er 3 punten gepakt worden om nog verder los te komen.
Iets later als normaal begon de wedstrijd. Voor beide partijen waren kleine kansen aanwezig, maar helaas duurde het niet lang voordat Feyenoord de voorsprong kreeg. Mazzelstars gaf zich echter nog niet gewonnen en bleef zich vasthouden aan de afgesproken tactiek. Dit resulteerde in grotere kansen voor Mazzelstars wat Feyenoord steeds meer achteruit dwong. Vanuit achter een hoge bal op de goed doorgelopen Paulien die de bal tegendraads in schoot en zo de keeper versloeg 1 – 1. Kirsten K. maakte daarop volgend een mooie solo, maar haar bal raakte helaas de paal. Daarna zwakte het spel van beide partijen af. Het spel ging langzaam en er werd onnodig balverlies geleden. Wat steeds vaker fysiek werd opgelost, net voor de rust nog een vrije trap voor Feyenoord, maar ze wisten Nicole niet te verslaan. In de rust werd de tactiek nog een keer besproken en benoemt hoe we beter konden gaan staan.

De 2e helft start <azzelstars veel scherper en komen er goede kansen. Liz krijgt de bal via het midden afgelegd en bedenkt zich geen seconde en haalt verwoestend uit en de bal in de kruising beland, 1 – 2 Mazzelstars. Via de rechterkant zet Kirsten K. een aanval op houdt het overzicht en geeft hem af op Liz die hem vervolgens binnen schiet 1 – 3! De kansen blijven voor Mazzelstars, maar de keeper van Feyenoord houdt hen op de been. Feyenoord veranderd van strategie en gaat veel fysieker spelen. Mazzelstars wordt hierdoor in het nauw gedreven doordat het bij hen vaak niet wordt toegestaan en er zo frustraties in het spel komen. Helaas maakt Feyenoord er nog 3 – 3 van en verliest Mazzelstars twee belangrijke punten.

Deze wedstrijd snel vergeten en de hoofden weer rechten, want a.s maandag wacht er weer een uitwedstrijd tegen Barendrecht.

Verslag door: Danique

Sorry, comments are closed for this post.

MENU