Tien..tien..tien..Mazzelstars Vr2 wint met 10-1

Tien..tien..tien..Mazzelstars Vr2 wint met 10-1

Het was het avondje wel van Mazzelstars Vrouwen 2. Zeker na de verloren wedstrijd van vrouwen 1 voorafgaand aan deze wedstrijd, was het spel en de uitslag van vrouwen 2 een welverdiend cadeautje.

Na het verlies 1,5 week geleden tegen Barendrecht, moest er nu iets recht gezet worden. De dames hadden zich herpakt en begonnen voortvarend aan de wedstrijd. Helaas zonder Marieke, want zij moest op het laatste moment afzeggen door een migraine-aanval. Gelukkig wilde een aantal dames van het eerste wel op de bank zitten indien het echt nodig was. Maar vrouwen 2 liet zien dat het niet nodig was, Binnen een paar minuten was scoorde aanvoerder Jessie de 1-0. Josine maakte de 2-0 door de bal door de benen van de keeper te schieten. Jessie scoorde de 3-0 door de bal strak in de rechterhoek te leggen. Nog geen minuut later had HBSS een antwoord en scoorde heel slim de 3-1, maar wederom had Jessie daar een antwoord op. Met een geweldig doelpunt (helaas niet op film), hard schot op goal en via twee palen het goal in – van Jessie ging Mazzelstars met 4-1 de rust in. De wisselspeelsters mochten even het veld in om de rest van vrouwen 2 even rust te geven. In de korte tijd dat zij in het veld stonden, pikte Kirsten O. ook even een doelpunt mee. Josine vond het tijd voor een tweede doelpunt en schoot de bal strak en hard het goal. Joelle was ook al een tijdje aan het azen op een doelpunt en maakte de 7-1. Kim hield de verdediging op slot, waardoor sluitpost Lindsay niet heel veel hoefde te doen. De 8-1 leek een kopie van de 3-0… Jessie schiet de bal strak in de hoek, alleen dit keer de linkerhoek. Alsof het dan nog niet genoeg is schiet Jessie met een onhoudbaar schot ook de 9-1 binnen. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd ontstaat er een stukje voetbal waarbij iedereen in het veld betrokken is. En voorafgaand aan het doelpunt Josine de bal kruislings over het veld bij Jessie laat komen, die naar binnen kapt en de bal hard achter de keeper weet te krijgen en haar zesde doelpunt van de avond maakt: 10-1.

Een geweldige wedstrijd om te zien, met mooie combinaties, goed verdedigingswerk, goed samenspel en veel doelpunten. De drie punten zijn binnen en Mazzelstars loert naar die eerste plek in de poule. Een voordeel is dat koploper RKDEO dezelfde avond verliest.

Maandag 3 december speelt vrouwen 2 voor de beker tegen SJZ om 19.00 uur. Kom ze aanmoedigen.

 

Sorry, comments are closed for this post.

MENU