Tien tien tien…. Mazzelstars Vr1 wint overtuigend van NOC Kralingen

Tien tien tien…. Mazzelstars Vr1 wint overtuigend van NOC Kralingen

Vanavond, vrijdag 1 februari 2019 speelt Mazzelstars VR1 tegen NOC Kralingen VR1. De vorige wedstrijd tegen NOC werd met veel moeite gewonnen. We konden daarom vandaag niet te makkelijk denken. Zonder de geblesseerde Lizzy start de scheidsrechter om 19.00 uur de wedstrijd. Al na een paar minuten spelen probeert Kirsten K. op goal te schieten, maar de bal komt tegen de NOC verdediging aan waardoor hij in het goal beland: 1-0.

Snel hierna is het wederom Kirsten K. die zich aan de rechterkant vrij speelt voor het goal en de bal strak in de linkerhoek schiet. 2-0 !! Gelukkig heeft Kirsten K. haar scorend vermogen weer terug, want met een zelfde soort aanval gaat de bal via de paal het goal in (3-0).

De dames hebben de smaak te pakken en iedereen wil een doelpunt maken vandaag. Een mooie één-twee tussen Marit en Tansu, waarna Tansu de keepster gemakkelijk uitspeelt (4-0).  Ook Marieke wil niet achter blijven.. Goede actie van Marit naar Marieke, maar helaas schiet ze net naast. Marit valt helaas uit, waardoor de dames met een wissel door moeten.

Later in de eerste helft heeft Mazzelstars een fantastische teamgoal! Van Tansu naar Kirsten K. die de bal breed legt naar Paulien op rechts. Paulien geeft de bal voor het goal en Kirsten O. kan de bal gemakkelijk intikken (5-0).
Niet veel later is het Kirsten K. die de bal verovert en breed legt op Kirsten O. die vervolgens de bal voor het doel geeft. Paulien knalt de bal door het midden in het goal en doelpunt nummer 6 staat op haar naam!

Na de rust probeert Mazzelstars de bal steeds te verleggen op zoek naar een gaatje in de verdediging. Na een aantal keer heen en weer spelen is het Kirsten K. die de bal naar het midden legt naar Paulien. Zij legt de bal vervolgens breed naar Kirsten O. die van de linkerkant de bal hard in het doel schiet (7-0).

Mazzelstars is na de 7 doelpunten wat gemakzuchtig waardoor NOC de bal onderschept in het midden en de speelster (keeper eerste helft) komt één-op-één met Nicole en schiet de bal in het goal (7-1) .Maar al snel is het weer de Mazzelstars show want Kirsten K. schiet de bal van achter de diepte in op Tansu die voor het goal de bal gelijk in het doel neerlegt en doelpunt nummer 8 maakt.

Vervolgens weer een zeer goede actie van Kirsten K. die een aantal speelsters uitspeelt. Helaas wordt ze voor het doel neergehaald. We krijgen een vrije trap, maar helaas na een enkele keer overpassen gaat de bal er niet in.

Maar Kirsten K. is nog niet klaar met haar acties.. ze loopt op en maakt een actie samen met Kirsten O. die de bal op de keepster schiet. Die hem vervolgens in een kluts in het goal laat vallen (9-1). Kort hierna is het weer Kirsten K. Ze speelt de bal in op Marieke die als spits staat, ze legt de bal met de zijkant van haar voet terug op Kirsten K. die de bal door de benen van de keeper schiet (10-1)

De dames van NOC Kralingen geven na 10-tegendoelpunten zeker niet op, want het is de NOC spits die een lopje geeft waardoor de verdediger van NOC die opgelopen was in een keer vol kan uithalen (10-2). Dit is dan ook gelijk de einduitslag.

Een wedstrijd vol mooie combinaties en uitgespeelde doelpunten. Goed voor het doelpuntensaldo en het vertrouwen. Volgende week vrijdag, 8 februari speelt Mazzelstars Vr 1 tegen Lugdunum om 20.00 uur in sporthal de Veur, Zoetermeer. Kom kijken en blijf vooral nog even hangen, want om 21 uur speelt Vr2 tegen MVV.

Verslaggever: Lizzy

Sorry, comments are closed for this post.

MENU