Terugkeer van Il Capitano levert geen punten op

Terugkeer van Il Capitano levert geen punten op

Woensdagavond stond de 6-punten wedstrijd (jawel daar zijn ze weer) tegen nummer laatst Leiden 2 op het programma. Hiervoor moest Heren 3 afreizen naar het verre Warmond, een poging om de voorbereiding op de wedstrijd te verstoren. Bijna was dit gelukt, maar Marcel en Duncan meldden zich toch – soort van op tijd – in de goede zaal.

De avond begon meteen goed met de terugkeer van onze aanvoerder Bram na lange afwezigheid. Dit zou ook weer wat meer organisatie achterin geven mits hij het voetballen niet verleerd was. De wedstrijd begon voor ons met een strakke organisatie. Leiden had moeite daar doorheen te komen. Aan de andere kant viel het nog een beetje tegen met kansen voor ons. Het was Leiden dat op 1-0 voor kwam, maar na een pass van Jasper beantwoordde Duncan meteen met een goal. Uiteindelijk gingen we rusten met een 2-1 achterstand, dus alles lag nog open.

In de tweede helft zette Leiden meer druk en begon de scheidsrechter de wedstrijd te beïnvloeden. Nu geeft elk team de scheids de schuld, maar deze was niet best. Vanuit een corner maakte Leiden de 3-1. Daarna vonden zij het prima en gingen ze massaal verdedigen. We hadden dus de controle over de wedstrijd en kregen kansen, maar of er zat een voet van een verdediger tussen of de keeper lag in de weg. Ook in de laatste 10 minuten met Daan als vliegende keep lukte het niet de aansluiting te forceren. Uiteindelijk werd de eindstand 4-1 na een “schot” langs Daan in het lege doel.

Doelpunten:

1-1: Duncan (assist Jasper)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU