Superspannend tot de laatste minuut!

Superspannend tot de laatste minuut!

Afgelopen vrijdag kwam RKAVV vr2 bij ons op visite. Onze eerste thuiswedstrijd werd gefloten door Patrick. De vrouwen van RKAVV die weten wel wat voetballen is. Dus dat wordt op onze tellen passen. Helaas kon niet iedereen bij de wedstrijd zijn, dus moesten wij een beroep doen op vrouwen 3. Kim en Maureen waren bereid om een 3e en 4e helft te spelen (na hun eigen wedstrijd).

We begonnen en binnen een paar minuten stonden we al 0-2 achter. Dat wordt aanpoten meiden! Gelukkig bracht Marjolein daar snel verandering in en maakte de 1-2. Ook Tansu volgde snel met ons 2e doelpunt 2-2. Nu koppie erbij en ons spel spelen! Hoewel Kim en Maureen voor de 1e keer meespeelden, klopte het wel allemaal. Er werd leuk gespeeld, we wisten elkaar te vinden en mooie combinaties werden gevormd. Helaas was het retespannend, want om de beurt werd er gescoord.

Ook werd een aantal kansen niet goed benut en verdween de bal naast of over het goal. Maar uiteindelijk trokken we gelukkig wel aan het langste eind, 7-5.
Het 6e doelpunt wat nog zeker even genoemd mag worden, werd gemaakt door Kim. Marjolein gaf deze zo mooi en scherp mee aan Kim, dat zij deze alleen nog maar kon ‘verlengen’.

Dank aan Kim en Maureen!

Verslag door: Mirella

Sorry, comments are closed for this post.

MENU