Stunt tegen de nummer twee?

Stunt tegen de nummer twee?

Helaas was de vaste verslaggever afwezig bij de wedstrijd woensdagavond in Leiden tegen Leiden 1 afwezig, maar toch een verslagje ingestuurd door Duncan. Richard en Patrick uit Heren 4 waren bereid ook met ons mee te spelen na hun eigen wedstrijd ook in Leiden, waarvoor dank!! Na wat behoorlijke nederlagen wist Duncan het volgende te melden over deze wedstrijd:

Spannende pot! Heel gegroepeerd verdedigd, en in balbezit geprobeerd niet te geforceerd tot een schot te komen. Tegenstander was behoorlijk goed, maar Daan keepte als een jekkoot – ooit zullen we horen wat dit is – waardoor na 20 minuten nog steeds 0-0 stond.

De 1-0 viel toen alsnog, mooie goal van die jongen. Daarna bleven we met zijn allen verdedigen en konden we af en toe tot een kans komen, maar ook zij hadden een goede keeper. Scheidsrechter was zeldzaam slecht, echt dramatisch slecht en daardoor kregen we nul vrije trappen, penalty’s, intrappen of wat dan ook mee. Uiteindelijk vielen ook de 2-0 en de 3-0 waarna Daan vanaf de middellijn nog even liet zien dat hun keeper ook te passeren was. Eindstand 3-1 verlies.

Doelpunten: 3-1: Daan de Bruin (als keeper), assist Patrick

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU