Stompwijk 3 – Mazzel Stars 3

Na de oefenwedstrijden voor de beker, mochten we maandagavond weer competitie spelen. Om 22.00 uur was in Stompwijk het 3e de tegenstander. Bram en Duncan afwezig en Marcel later, omdat hij eerst met het 1e moest meespelen.

In de wedstrijd kwamen we al binnen 2 minuten op achterstand na balverlies en een bijbehorende counter. Geen goed begin dus. Gelukkig was Michel er om vrij snel de gelijkmaker prachtig binnen te schieten na een pass van Jacob.

Toch bleven we achter Stompwijk aanlopen en konden we de wedstrijd niet in ons voordeel laten kantelen. Nog voor rust maakte Stompwijk de 2-1 en begonnen we dus met een achterstand aan de tweede helft.

Die tweede helft begon goed voor ons. Een mooie pass van Marcel werd door Michel binnen geschoten. Daarvoor waren er al meer kansen geweest, dus lekker dat die gelijkmaker dan toch viel. Ook dit keer konden we dat niet vasthouden en kwam Stompwijk weer op voorsprong. Toch bleven we proberen en uiteindelijk werd een voorzet van Jacob door een speler van Stompwijk in eigen doel gekopt.

Daarna begon het slechte begin van de wedstrijd en de matige organisatie zich toch te wreken. Een vaag moment van de scheids zorgde voor onduidelijkheid (corner of niet) waardoor Daan de J. zich de bal liet ontfutselen en Stompwijk op voorsprong kwam. Dit keer hadden we geen antwoord en de eindstand werd uiteindelijk op 5-3 bepaald.

Veel inzet getoond, hard gewerkt, maar dat had niet gehoeven als we scherp en vanuit de bekende organisatie gespeeld hadden. Volgende week beter.

Doelpunten:

1-1: Michel (assist Jacob)
2-2: Michel (assist Marcel)
3-3: Eigen doelpunt (assist Jacob)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU