SEV 1 – Mazzel Stars 3

SEV 1 – Mazzel Stars 3

Na een nipte nederlaag tegen de koploper twee weken geleden, mocht Heren 3 maandagavond aantreden tegen middenmoter SEV 1. De voorbereiding was prima aangezien de zaal en kleedkamers nog gesloten waren bij aankomst. Met een compleet team kon te laat aan de wedstrijd begonnen worden.

Begin was meteen scherp van onze zijde en SEV had moeite kansen te creëren. Aan de andere kant wisten wij soms uit te breken via Michel, maar die vond of het doel te klein of een keeper in de weg. Via een van richting veranderd schot kwam SEV uiteindelijk toch op voorsprong.

Wij konden gelukkig meteen iets terug doen. Via Tjalling werd Duncan aangespeeld die een mooie actie afrondde met een steekbal op Michel. Dit keer had de keeper geen antwoord en was de stand weer gelijk. Helaas konden we de voorsprong niet mee de rust in nemen, omdat via een van richting veranderd schot SEV toch weer op voorsprong kwam.

In de tweede helft waren wij in fases de bovenliggende partij. Een mooie lob van Duncan ging via de onderkant van de lat net wel in het doel of net niet in het doel. Ondanks protesten van Marcel en Duncan werd het geen goal en even leek dat de wedstrijd doen ontsporen. Uiteindelijk was het Michel die drie verdedigers het bos instuurde met een pass op de goed doorlopende Daan de Bruin. Die had goed gezien wat de favoriete hoek van de keeper was en schoot de bal daar dus niet en tekende zo voor de 2-2.

Deze stand bleef lang op het bord staan. Aan het einde van de wedstrijd werd het rommelig van beide teams, omdat ze op zoek gingen naar de winnende. Uiteindelijk viel deze voor SEV. Een afstandsschot landde mooi in de kruising voor de 3-2 eindstand waar een gelijkspel meer dan terecht zou zijn geweest.

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU