Seizoen begonnen voor Heren 2

Seizoen begonnen voor Heren 2

Vol goede bedoelingen begon Heren 2 aan de bekerwedstrijd tegen stadsgenoot Oosterheem 2. In het veld was dat nog niet helemaal te zien. Soms struikelend over de bal, elkaar niet kunnen vinden in de combinaties, op momenten leek het alsof we voor het eerst met elkaar samen speelden. Omdat kwaliteit uiteindelijk altijd de doorslag geeft, bracht Duncan ons nog wel op een 1-0 voorsprong. Diezelfde Duncan leverde de bal in bij een tegenstander die nog voor rust de 1-1 scoorde. Pap in de benen was de oorzaak.

Na rust werd het spel niet veel beter, maar via wat mazzel kwamen we op 2-1 en 3-1 dankzij Bram en Michel. Wedstrijd uitspelen en door bekeren was het idee, maar Oosterheem dacht daar anders over. Twee schoten ploften binnen en de stand was weer gelijk. Omdat het beker is en geen poule, moesten penalties de beslissing gaan brengen.

Bram miste de eerste penalty, maar Tjalling stopte de daaropvolgende penalty van Oosterheem om de stand gelijk te houden. Bart scoorde wel vanaf de stip en toen Oosterheem ook de tweede penalty miste kon Duncan de winnende binnen schieten.

Doelpunten:
1-0: Duncan (assist Bram)
2-1: Bram (geen assist)
3-1: Michel (geen assist)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU