Schakeltje

Schakeltje

Het is al jaren zwoegen in de zaal. Het talent spat er vanaf, de punten gingen steeds naar de tegenpartij. Dan zijn er momenten dat je gaat twijfelen. Kunnen wij het dan niet? Zijn wij dan niet goed genoeg? Ligt het misschien allemaal aan de trainer?

Sinds dit seizoen weten we zeker dat we al die tijd op het goede spoor zaten. Er ontbrak alleen nog iets. Een klein schakeltje om de Zoetermeerse oorlogsmachine te laten bulderen. Geen gepiep meer in de machinerie van Heren3, behalve van onze schoenzolen die lichtvoetig dansen over de blauwe ondergrond in De Veur.

Deze vrijdag was het niet anders. De derde wedstrijd op rij gewonnen en in de rust waren we al dronken van geluk. Flitsend combinatie voetbal, alles one touch en al 8 goals. Met zo’n voorsprong kon keeper Groover de 2e helft zijn hangmat in het doel hangen. Hij is er slechts 3 keer met tegenzin uitgekomen de 2e helft. 26-0 eindstand.

Ik herkende het kleine schakeltje niet direct. Hij was gescout door onze goddelijke kale die zelfs beweerde dat het familie was. Wij waren het er al snel over eens dat dat onmogelijk is.
Schakeltje is klein van stuk, weinig babbels maar hij spreekt met zijn voeten. Allemaal nog niet op ons niveau maar je ziet dat hij anderen vooral laat escaleren. Dat geldt natuurlijk niet voor iedereen. Onze Poolse loodgieter weet ook met ballen op maat nog steeds geen raad.

Schakeltje is wel minderjarig dus we hebben wel concessies moeten doen met ons douche ritueel. Het is het tot nu toe waard.

Timo welkom bij de club, wij dragen je wel naar grote hoogte. Oh ja en als je 18 bent mag je meedouchen. Sop is er genoeg.

Verslag door: Jack de Klerk

Sorry, comments are closed for this post.

MENU