Ruime overwinning Mazzelstars Dames 2 in tweede wedstrijd van het seizoen

Ruime overwinning Mazzelstars Dames 2 in tweede wedstrijd van het seizoen

Maandag 18 september
Uit bij de dames van Berkel in de Vermeulen hal, na wat insight information van een geintegreerde Berkelse begrepen dat deze naam te danken is aan (correct me if I am wrong) 7 Vermeulen broers die vroeger in Berkel voetbalden.
Vandaag stond de tweede competitiewedstrijd op het programma, na de magere en hardbevochten overwinning op Victoria ’04 afgelopen vrijdag moesten er toch wat dingetjes veranderen. Na een toespraak van Manuel en de warming-up konden we beginnen.
Mazzelstars dames 2 hadden een goede start en konden al na 5 minuten door goals van Jessie en Daniella een stand van 0-2 noteren. Jessie had de smaak te pakken en kon ook de 0-3 scoren. Waar in de eerste 10 minuten Mazzelstars goed spel vertoonde, werd dit naar mate de tweede helft voorderde minder en volgde helaas een tegengoal 1-3. Ook al stonden de dames op een geruststellende voorsprong en had de wederom uitstekende keeper Nicole niet ernstig veel te doen, kon er nog wel het een en al verbeterd worden!
Na wat tips van Manuel vervolgden we de wedstrijd in de tweede helft. Op aangeven van Kirsten kon Jessie rustig de 1-4 binnentikken. Vervolgens komt Kirsten recht voor de goal te staan en ook zij prikt er eentje in! Eindelijk na lang blessure leed weer een goaltje, 1-5. Hierna volgt een gelukje voor Mazzelstars, want Daniella schiet met hulp van een speler van Berkel de 1-6 binnen, maar ook eigen goals tellen mee. Sandra die er vandaag weer bij was na afwezigheid afgelopen vrijdag, is blijkbaar overal inzetbaar, naast de flanken nam ze ook goed plaats achter in de punt. Na een goed combinatiespel van Kim, Jessie en Paulien, kon Paulien die vandaag met dames 2 meedeed, de 1-7 binnenschieten. En wie weet wat Joelle vandaag gegeten had? want er werden weer de nodige meters gemaakt, om zowel ruimte te maken als om mee te verdedigen. De wedstrijd werd afgesloten door een 1-2-tje tussen Kim en Jess
ie en kon Kim de 1-8 binnentikken.
Ook al zijn er zeker verbeteringen te zien in de tweede helft ten opzichte van de eerste helft hadden het volgens Manuel nog wat meer goals mogen zijn. Na de start van het huidige seizoen en de komst van nieuwe speelsters en een nieuwe samenstelling moeten de dames hun draai nog een beetje vinden, maar de 2 overwinningen belooft veel voor de rest van het seizoen.
Komende maandag 23 september mogen zowel Mazzelstars dames 2 en Mazzelstars dames 1 opdraven voor wedstrijden tegen de dames van Barendrecht in Topsportcentrum Rotterdam, zijn jullie erbij om de dames aan te moedigen?

Verslag door: Kim

Sorry, comments are closed for this post.

MENU