Rohda vr1 -Mazzelstars vr4

Rohda vr1 -Mazzelstars vr4

Na de afgelaste wedstrijd van vorige week maandag mochten we woensdagavond aantreden in Bodegraven. Tegen de dames van Rhoda wel te verstaan, tegen deze nieuwe tegenstander wisten we niet echt wat we er van moesten verwachten.
Met Wendy (zusje van Manouk) op doel en Manouk in veld (vanwege een breukje in de vinger), Deborah (net nieuw) en Kim als extra support in veld moesten we zelf ook aftasten hoe dat deze wedstrijd ging verlopen. Zo begon de wedstrijd ook, we moesten wennen aan de houten vloer, het spel was erg rommelig, maar toch wist Manouk (haar eerste goal van het seizoen) te scoren voor Mazzelstars 0-1. 2 min. later was het Kim 0-2 en 4 min. later weer Kim 0-3. Voor de rust scoorde Jolanda 0-4 en Jeanine 0-5.

Na de pauze namen we de aftrap voor de tweede keer,oeps Danielle (foutje scheids) o ga maar door hoor;) ging het in hetzelfde ritme door. Nog steeds was het spel chaotisch, maar scoorde Mazzelstars nog 2x,1x Kim en 1x Jolanda 0-7. 1 min voor tijd scoorde Rhoda de 1-7 door een miscommunicatie achterin. Doesnt matter de 3 punten gingen mee naar Zoetermeer. De volgende wedstrijd is 8 januari de bekerwedstrijd uit tegen Barendrecht vr1. om 20:00.

Dat zal leuk worden een hoofdklasser die nummer 1 staat tegen een 2e klasser die nummer 1 staat. Dus kom ons aanmoedigen dat hebben we hard nodig!

Verslag door: Jolanda

Sorry, comments are closed for this post.

MENU