Vrouwen 5 neemt revanche

Vrouwen 5 neemt revanche

Op 27 maart speelde Mazzelstars vrouwen 4 tegen RKDEO.  Waar we vorige keer verloren van rkdeo ging het vandaag een stuk beter.

RKDEO opende de score door een mooie kopbal door de benen van onze keeper. Na 1 minuut scoorde Jeanine de Maria speelde de bal naar Jeanine die goed vrij liep en het kon afmaken, 1-2. Weer Jeanine met een goede kans, maar de keeper kon redden. De 1-3 werd gemaakt door Jolanda. Danielle heeft bijna gescoord en ook Marjolein had twee kansen. De 1-4 werd gemaakt door een mooie pass van Maria op Jeanine die de bal achter de keeper schoof.

Na een goede aanval met Jeanine en Tansu kon Jeanine de 1-5 scoren. RKDEO kon vervolgens iets terugdoen en maakte de 2-5. Jolanda kreeg daarna twee kansen, maar de keeper stond goed in de weg.. Tansu schoot nog een keer hoog over. Jolanda kreeg een vrije schietkans, maar miste ook. Uiteindelijk werd het dan toch 2-6 door Jolanda. RKDEO kon toch ook nog even een doelpunt meepakken. Bianca pakte een bal buiten haar doelgebied en RKDEO kreeg een vrije trap. De scheidsrechter had nog niet gefloten, Mazzelstars stond nog niet klaar en daar maakte RKDEO goed gebruik van.Eindstand 3-6.

Verslag door: Manouk

Sorry, comments are closed for this post.

MENU