Puntverlies of puntwinst voor Heren 3

Puntverlies of puntwinst voor Heren 3

Na het succes in de beker van vorige week mocht Heren 3 voor de eerste competitiewedstrijd aantreden tegen promovendus Hazerwoudse Boys 1. In een bloedhete Ridderhof was het lastig te voorkomen dat de wedstrijd verviel tot een potje zondagavondvoetbal.

Aangezien sommige dingen nooit veranderen en wij het onszelf graag moeilijk maken lieten we de tegenstander binnen 5 minuten twee keer scoren. Anders als tegen ADIO vorige week was het nu lastiger om met ons rustige catenaccio snel langszij te komen. Duncan was de enige die er in de eerste helft in slaagde om te scoren en zo was de ruststand 2-1.

In de tweede helft stopten we iets meer energie in de wedstrijd (niet veel) en leek de tegenstander iets weg te zakken. Toch gaven we nog te veel kansen weg waar Hazerwoude gelukkig geen gebruik van maakte.

Via een mooi stiftje van Duncan kwamen we op gelijke hoogte en leken we door te kunnen drukken voor de overwinning. Helaas verpesten we kort daarna een vrije trap in eigen helft waardoor Hazerswoude weer op voorsprong kwam.

We hebben toch de knop weer om weten te zetten en wisten een goed aantal kansen te creëren. Uiteindelijk was het Duncan die de bal hard in het doel schoot voor de gelijkmaker. Helaas zat er niet meer in. Lichtpuntje is dat we vorig seizoen zo’n pot verloren zouden hebben, dus er zit nog steeds een stijgende lijn in.

Doelpunten:

2-1: Duncan (assist Michel)
2-2: Duncan (assist Marcel)
3-3: Duncan (assist Michel)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU