Never underestimate…

Never underestimate…

Mazzelstars DA5 – RKDEO

Eerlijk is eerlijk. Met 9 vrouw sterk zagen we de tegenstander aankomen. Ietwat ouder en de vorige keer hadden we van hen gewonnen. Niet bewust hen onderschattend, al dan niet onderbewust… bleek later. De eerst helft was dan ook, om maar met de deur in huis te vallen, zo bar slecht van ons, dat de enige volwassen supporter die we hadden, op het punt stond om maar in de kantine te gaan zitten.

Na een paar minuten stonden we al 1-0 achter tegen deze ervaren dames. Een knipperflits later 2-0. En verrassend, een paar minuten later was het 3-0. Maar goed, deze dame die tweemaal scoorde van RKDeo schoot ze er trefzeker en eigenlijk ook wel erg mooi in.

Onze Daan ‘goed Ge-Daan’ stond de eerste helft op het goal, waarvoor dank, en onze topkeepster Manouk (die we nog allemaal elke wedstrijd dankbaar zijn dat ze bij ons wilde komen :)), liep lekker mee in het veld vanwege een blessure aan haar hand wat simpelweg niet zo hand-ig is bij het keepen. Oké genoeg woord-grappen, de tweede helft was zeer contrasterend ten opzichte van de eerste helft. Gelukkig maar. Jo gaf een pass op Maria en die scoorde, niet mooi, maar goed een doelpunt is een punt, de 1-3. De spirit kwam in ons teampje en Judith ging als een soort vliegende roofvogel van achter naar voor en knalde, met een klein aanrakingkje van onze spits Jo, de tweede in. Laten we zeggen dat dit goal op beider namen terecht mag komen.

Hoe dan ook, RKDeo zakte de tweede helft in en wij hadden genoeg kansen om de 3-3 te maken, echter stond de keepster van de tegenstander zeer vast in het goal. Marjo keepte bij ons de tweede helft en ging meteen in de leiderschapsrol zitten wat wij even nodig hadden (waarvoor dank).

Laten we afrondend zeggen dat het een zeldzame wedstrijd was en laten we er morgenavond weer met ouderwetse goede moed vanaf minuut 1 tegen aan gaan!

Verslag door: MC

Sorry, comments are closed for this post.

MENU