Net ten onder tegen de koploper

Net ten onder tegen de koploper

MVV ’27 vr2 – Mazzelstars vr5
Vrijdag 19 december 2016
21.00 – 22.00 uur in Hofstede (Maasland)

Er stond een hele spannende wedstrijd op het programma vanavond tegen de nummer 1. De scheidsrechter voelde ook de druk door deze 2 goede teams en zorgde met uiterste precisie dat elke speelster uitvoerig gecontroleerd werd op de nodige voorwaarden. Dit betekende onder andere oorbellen uit. Toen iedereen door de mangel was gehaald, kon eindelijk de wedstrijd beginnen.

MVV ’27 dacht dit potje (ook) wel te kunnen winnen. Misschien een logische gedachte, aangezien zij ongeslagen boven aan in de competitie staan. Dus zij speelden vrij laconiek en lieten ons het spel spelen. Helaas was de scheids bevooroordeeld en kregen wij alles wat we maar tegen konden krijgen, tegen.
Uiteraard lieten wij ons niet uit het veld slaan en stonden wij aardig ons mannetje. Toen bleek dat wij toch best sterk waren, begon MVV ’27 ook in te zien dat zij beter hun best moesten doen om ons te verslaan. Vooral de dame met de haarband was erg fanatiek. Zij moest goed gedekt worden achterin om doelpunten te voorkomen. Om de beurt maakten wij een doelpunt wat resulteerde in 7-6. Wij hadden misschien nog een paar minuten nodig om de gelijkmaker te maken. Maar helaas floot de scheidsrechter bij de 50 minuten gelijk af. De volgende wedstrijd tegen MVV ’27 belooft een hele spannende wedstrijd te worden.

Doelpunten gemaakt door:
Danielle   –  Jeanine  – Jeanine – Maria  – Tansu
Eigen doelpunt (pass van Tansu op Jolanda, waarbij speelster de bal in eigen doel tikte)

Eindstand: 7 – 6
Op voetbal.nl staat de uitslag 0 – 0. Dit is waarschijnlijk verkeerd ingevoerd door de scheidsrechter. Boontje komt om zijn loontje, of noem nog een leuke uitdrukking die hierop slaat ;-).

Verslag door: Jolanda

Sorry, comments are closed for this post.

MENU