Mooi geel is niet ……☺️

Mooi geel is niet ……☺️

Na een onnodige nederlaag van vorig week, stonden we op scherp. Daarnaast hadden we wat te bewijzen aan onze nieuwe (hopelijk geen eenmalige ;-)) coach Wendy die onze steun en toeverlaat zou worden voor de avond. Zelfs Tansu kwam lachend binnen met het verzoek dat de warming up toch wel iets krachtiger mocht, dus ook die had goede moed.
De 1-0 was een eigen doelpunt van de Oosterheemse dames. Wij combineerden goed, speelden pittig en sterk. Maar daar leek Oosterheem niet onder te lijden met al hun ervaring. De 2-0 was het resultaat van een mooie gecombineerde aanval, pass van Jeanine naar Tansu die hem maakte. Tansu bezorgde ons teampje tevens de 4-0. Tussendoor scoorde onze Jo en ook Oosterheem wilde niet met de 0 naar huis.
De tweede helft werd fysiek pittiger. Wij kregen een vrije trap mee, de tegenstander werd in haar emotie ‘geprikkeld’ en schoot de bal weg. De scheids gaf geel (de eerste keer dat ik geel in de zaal zie en ik denk anderen ook ?)… Anyways, het was een pittige maar leuke wedstrijd. Oosterheem gaf niet op, en wij ook niet. Special thanks to Wendy! En op naar de volgende match!

 

Verslag door: MC

Sorry, comments are closed for this post.

MENU