Mazzelstars vrouwen verdedigen bekertitel in streekderby?

Mazzelstars vrouwen verdedigen bekertitel in streekderby?

Vrouwen 1 van Mazzelstars kan het seizoen wederom bekronen met een bekertitel. Dit jaar zal het hoogstwaarschijnlijk de meest zinderende finale worden van de afgelopen vijf jaar. De finale is namelijk tegen kersverse kampioen ZVV Den Haag.

De strijd om de KNVB beker vind plaats op maandag 14 mei. Een titel die Mazzelstars niet onbekend is. Zij staan voor de vijfde keer achtereenvolgens in de finale. Drie maal eerder namen zij de beker in ontvangst.

De halve finale was nog een kleine billenknijper. Een onterechte penalty in de laatste minuut van de wedstrijd, zorgde voor een penaltyreeks. De keepster van Mazzelstars hield een penalty van NOC Kralingen (Rotterdam) tegen, waardoor de Zoetermeerse dames de bekerfinale bereikten.

Waar Mazzelstars vorig jaar nog de dubbel pakte, moest het dit jaar het kampioenschap aan zich voorbij laten gaan. Een leegloop in het Zoetermeerse team zorgde voor een moeilijk begin. In de competitie werd het nieuwe ZVV Den Haag dit jaar terecht kampioen. Om het seizoen te laten slagen zijn de Zoetermeerse dames daarom extra gebrand op een overwinning.

De finale is dan ook niet zomaar gespeeld. Het onverslaanbare ZVV Den Haag had het in de twee competitiewedstrijden heel moeilijk met onze Zoetermeerse trots. De eerste wedstrijd eindige in een nipte overwinning voor Den Haag maar de thuiswedstrijd werd gelijkgespeeld.

Beide teams zijn dus zeer gewaagd aan elkaar. ZVV Den Haag met twee oudgedienden van Mazzelstars zullen met man en macht de strijd aangaan. Ook zij hebben maar één doel; de bekerfinale en dus de dubbel winnen.

Het belooft een mooie avond te worden op maandag 14 mei, aanvang 20.05 uur in de Margriethal te Schiedam. Kunnen de Zoetermeerse dames voor het vierde jaar achtereenvolgens de beker binnenslepen? Of word het toch ZVV Den Haag dat dit seizoen alle prijzen pakt? Kom vooral kijken!

Met dank aan alle supporters en de sponsoren EOnline, Boodschapjes.com, De Klussenier Hans Bramsen, Dipas, C’est Bon Bon, Stylist Lilian Brijl, Café/Restaurant De Veur en het samenwerkingsverband met SV Gemini Zoetermeer.

Verslag door: Verslaggever

Sorry, comments are closed for this post.

MENU