Mazzelstars vrouwen 5 bekert verder na winst

Mazzelstars vrouwen 5 bekert verder na winst

Op vrijdag 9 september startte de nieuwe samenstelling van ons team het seizoen. Met wel 3 nieuwe meiden in ons midden moeten we dit seizoen minimaal in de top 3 eindigen!

Deze avond werd gespeeld tegen VUC vr1 voor de beker in onze thuishal De Veur. Nadat scheidsrechter Patrick de wedstrijd opende, werd er door beide teams veel druk gezet. De eerste 5 minuten moesten de vrouwen van Mazzelstars veel moeite doen om elkaar te vinden. Maar na die 5 minuten leek het wel alsof ze al jaren met elkaar speelden. Of hadden ze stiekem toch geoefend in de zomervakantie? Helaas resulteerde het nog niet in een doelpunt. Het doel vinden ging toch wat moeizamer dan gedacht. Na wel wat mooie kansjes voor o.a. Marjolein en een paar goede reddingen door onze stand-in keeper Bianca, bleef de stand bij rust staan op 0-0.

Na een peptalk van de coach en wat tips, begonnen de vrouwen aan de 2e helft. Mazzelstars wisten elkaar te vinden en speelden een mooi en leuk spel. Wel kwam VUC ook met wat meer aanvallen richting het doel van Bianca. Maar zij stond haar vrouwtje! Uiteindelijk door een mooie combinatie van Mariska, Marjolein, Mariska en door Danielle werd het eerste doelpunt gescoord. Door deze bevestiging konden de vrouwen ietwat meer rust nemen en het spel nog beter spelen. Dat resulteerde in een misverstand aan de kant van VUC en hun keeper. Er werd gelijk geprofiteerd door Mariska en Danielle schoot haar 2e doelpunt het net in.
Eindstand 2-0

Verslag door: Mirella van Oosten

Sorry, comments are closed for this post.

MENU