Mazzelstars vrouwen 4 drukt stempel op wedstrijd tegen Oosterheem

Mazzelstars vrouwen 4 drukt stempel op wedstrijd tegen Oosterheem

06/04/2018 19.00 – 20.00 uur sporthal de Veur

Vanavond stond een spannende wedstrijd op het programma: de nummer 2 tegen de nummer 3 – Mazzelstars tegen Oosterheem. Aangezien de dames flink aan elkaar gewaagd zijn, begon de wedstrijd gelijk pittig toen het fluitsignaal van de scheids klonk. Oosterheem had geen wissels en Mazzelstars had naast de 5 frisse meiden in het veld er ook nog 3 op de bank. De eerste helft bracht zoveel kansen, helaas waren de paal en de lat steeds het mikpunt. Uiteindelijk met 4-1 de rust in.

De tweede helft begon en met nog 20 minuten te gaan raakte een tegenspeelster geblesseerd. Ze moesten met 4 dames verder. Je merkte aan Oosterheem dat ze het al een beetje opgaven. Daar profiteerde Mazzelstars van. Met een ontzettend mooi afstandsschot in de verre hoek zette Marjolein de stand op 6-1. Het doelpunt van Shelley volgde al snel. Een onverwacht puntertje werd de 7-1. Marjolein besloot het 8e doelpunt ook op haar naam te zetten.

Het spel werd voor Mazzelstars te makkelijk. De uitdaging was weg. En zo sportief als dat onze meiden zijn, boden zij aan om ook met 4 speelsters verder te gaan.
Oosterheem bedacht zich geen moment en tikten hun 2e doelpunt erin. Judith besloot het er niet bij te laten zitten en drukte de stempel van Mazzelstars op de wedstrijd met een solo 10-2. 2 Dames werden gepasseerd en ook de keepster had het nakijken. Uiteindelijk maakte Oosterheem hun laatste doelpunt, wat de uitslag bepaalde 10-3.

Verslag door: Mirella

Sorry, comments are closed for this post.

MENU