Mazzelstars Vrouwen 1 straft tegenstander genadeloos af

Mazzelstars Vrouwen 1 straft tegenstander genadeloos af

Wat een avond! In nieuwe sponsorkeding wint Mazzelstars damesselectie overtuigend van Victoria met maar liefst 12-0! Nieuwe sponsoren Boodschapjes.com, EOnline (o.a van Foodboxen.nl en schipholparkerenvergelijken.nl) en Intersport Doesburg Berkel & Rodenrijs bedankt voor de tenues!

Met een goede oefenpot in de benen tegen eredivisionist Pernis afgelopen dinsdag, was het vanavond tijd voor de competitie. In het nieuw gekleed gingen de dames goed van start. Het duurde even maar na zes minuten was het raak; door goed druk zetten kon Marit de bal veroveren en de 1-0 binnen schieten. Twee minuten later legde Josine de bal af en vloog zelf mooi over de keeper heen, Kirsten kon de bal eenvoudig intikken (2-0). Geweldige aanvallen volgen. Alsof het ingestudeerd is. De 3-0 leek op de 2-0, alleen dit keer zonder vliegwerk. De 4-0 kon wederom op naam van Kirsten worden geschreven; de eerste hattrick was een feit. De gele formatie uit Rotterdam had het moeilijk met het snelle en mooie combinatievoetbal. Vlak voor rust kon Marit nog de 5-0 op het scorebord zetten.

De tweede helft werd besloten om met meer druk te gaan spelen, maar wel met meer rustmomenten. En dat werkte! De 6-0 was een mooie combinatie tussen Marit en Kirsten. Er volgen 15 lang minuten met traag combinatievoetbal. Vrije trap van Jessie laag in de hoek schudt het publiek wakker, 7-0. Corner genomen door Kirsten, Jessie scoort de 8-0. En tja, als Kirsten een hattrick kan maken, dan kan ik het ook dacht Jessie. Met een schot op doel schiet ze de 9-0 binnen en mag een hattrick op haar naam zetten. Daarna volgende de 10-0 (Kirsten), de 11-0 (schot laag in de hoek van Tansu) en met een beetje geluk nog de 12-0 (Kirsten). En het lijkt alsof de keeper van Mazzelstars niets te doen had, maar die heeft toch een paar keer haar kunsten moeten laten zien. De gele formatie uit Rotterdam was niet opgewassen tegen de rode mazzelaars. Ondanks dat wel een compliment aan Victoria, want ze hebben tot de laatste minuut zonder wissel gestreden.

Volgende week staat Barendrecht op het programma. Kan Mazzelstars revanche nemen? Kom kijken om 20.00 uur in Veur, de (Zoetermeer)

 

 

 

 

 

 

 

Verslag door: Wisselspeler

Sorry, comments are closed for this post.

MENU