Mazzelstars Vrouwen 1 nog steeds ongeslagen aan kop!

Mazzelstars Vrouwen 1 nog steeds ongeslagen aan kop!

Vrijdagavond stond de eerste competitiewedstrijd van de tweede seizoenshelft op het programma. Na de bekerwinst maandag was het ook van belang om van Pernis uit Rotterdam te winnen. Al jaren blijkt dit een lastige ploeg te zijn en zij zijn altijd zeer gemotiveerd om te winnen van de Zoetermeerse dames. Momenteel wil ieder uit de competitie wel winnen van Mazzelstars om zo als eerst punten af te snoepen.

Pernis wist wat ze te doen stond. Helaas viel na 3 minuten een speelster van Pernis uit met een enkelblessure. Wij wensen haar sterkte. Hierdoor had Pernis nog maar één wissel en moest weer even schakelen. Desondanks probeerden ze het Mazzelstars lastig te maken en dat lukte.
Het bleef lang 0-0, maar uiteindelijk kreeg Mazzelstars de kans om de bal in het net te werken! Bam 1-0! De 2-0 en 3-0 volgde snel! Pernis kreeg ook nog een goede kans op 3-1 te komen met een snoeihard schot, maar werd gekeerd door de keepster.

Het doel van de tweede helft was om het verdedigend net zo op slot te houden als de eerste helft plus een goal extra maken, zodat we de rust hadden om het uit te voetballen! Pernis kwam nog een keer dichtbij, maar niet dichtbij genoeg! Mazzelstars kon de voorsprong verder uitbreiden en de goed fluitende scheidsrechter floot af bij een 6-0.

Aanstaande vrijdag speelt de damesselectie weer samen thuis ik sporthal Veur, de (Zoetermeer)
20.00 uur vrouwen 1 – HBSS
21.00 uur vrouwen 2 – Bristol Team / Vaet

Kom kijken en moedig de dames aan!

Verslag door: Reserve verslaggever

Sorry, comments are closed for this post.

MENU