Mazzelstars Vrouwen 1 bekert verder

Mazzelstars Vrouwen 1 bekert verder

Het is weer bekertijd! Doordat de tussenronde in de Eredivisie beker verloren werd en Mazzelstars Vr1 uit de beker op landelijk niveau ligt, mocht Mazzelstars instromen op districtsniveau.

Woensdag stond de wedstrijd tegen de Leidse dames van Lugdunum 2 op het programma. Een bekende tegenstander, althans al jaren speelt Mazzelstars tegen het eerste vrouwenteam in de competitie. Lugdunum Vr2 komt uit in de eerste klasse en moet punten blijven behalen om niet te degraderen. Simpel zou je zeggen… of zoals een keepster zei ‘ik ben een beetje ziek vandaag, maar krijg toch amper iets te doen.’ De aanvoerder waarschuwde al….’zeg dit niet te hard en onderschat ze niet.’ Bovendien hebben we het altijd moeilijk met tegenstanders die slechter / lager spelen. Geef Mazzelstars Vr1 maar sterke tegenstanders, dan zie je super voetbal.

En zoals gezegd… de dames hadden het lastig om van de nul af te komen. Heel veel kansen, maar tot halverwege de eerste helft stond het 0-0. Of je nu beter bent of niet, de bal is rond… en dan sta je opeens 1-0 achter door een fout in de verdediging. Vanaf het fluitsignaal was het al duidelijk dat Mazzelstars de sterke ploeg was en het duurde even maar uiteindelijk was daar de verlossing; 1-1 door Jessie. Onze nieuwe jonge en talentvolle aanwinst. De 1-2 volgde snel door het moment van spelen goed af te wachten en vervolgens maakte Kim hem wat licht gefrustreerd af. Een poeier diagonaal in de verre hoek. De tweede helft ging de doelpuntenregen verder. Door goed samenspel ontstonden er heel veel kansen en konden er nog zes doelpunten bijgetekend worden door onze andere top ‘aankoop’ Lizzy (3x), Tansu (2x), Kirsten (1x). De uitslag had overigens vele malen hoger kunnen en moeten zijn! De dames zijn in ieder geval weer een ronde verder!

Volgende week vrijdag 8 december stond de wedstrijd tegen Bristol op het programma. Helaas heeft de tegenstander een baaldag opgenomen en wordt de wedstrijd op een later tijdstip gespeeld. De dames zullen niet stil gaan zitten en gaan lekker trainen daar op vrijdag 15 december een kraker op het programma staat; ZVV Den Haag – Mazzelstars.

Verslag door: Interne verslaggever

Sorry, comments are closed for this post.

MENU