Mazzelstars vr5-Watergras vr1

Mazzelstars vr5-Watergras vr1

Maandagavond mochten we de voorlaatste wedstrijd van het seizoen spelen in sporthal de Veur. Deze keer stond Watergras vr1 op het programma. Ondanks dat deze dames in de onderste helft van de competitie meedraaien kunnen ze soms toch verrassend uit de hoek komen. Zo begon ook de wedstrijd, beide teams aftastend naar elkaar,rommelig maar het was Mazzelstars die het inicatief nam, Marjolein opende de wedstrijd en scoorde de 1-0.

Ondanks we ons eigen spel probeerde te spelen ga je spelen naar het niveau van de tegenstander (tenminste bij ons zo;). Het meeste balbezit was wel voor ons maar het spel was vrij rommelig. Shelley maakte de 2-0 door een mooi doelpunt in de rechter bovenhoek te scoren. Jolanda lobte over de tegenstander heen en speelde de keepster uit 3-0. Maria haar loopwerk werd beloond met weer een mooi doelpunt 4-0.

De wedstrijd eindigde in 6-2 voor de dames van Mazzelstars vr5 en konden weer 3 punten bijschrijven in de competitie. Aanstaande maandag om 19:30 de laatste wedstrijd dit seizoen tegen Stompwijk vr3 in sporthal de Veur!

Verslag door: Jolanda

Sorry, comments are closed for this post.

MENU