Mazzelstars vr5 – RKAVV

Mazzelstars vr5 – RKAVV

RKAVV, een geduchte tegenstander, maar Mazzelstars trekt aan het langste eind.

Vanavond moesten onze vrouwen om 19.00 uur verzamelen in sporthal De Veur. Een thuiswedstrijd waarbij wij RKAVV ontvingen. RKAVV is altijd lastig. De dames zijn pittig en wij zijn dus erg aan elkaar gewaagd.

Het fluitsignaal klonk van onze vaste scheidsrechter Patrick. Het was een rommelig spel, maar op een gegeven moment kwamen wij op voorsprong door een mooie goal van Maria. Een vrije trap kregen wij mee en via binnenkant paal ging ie erin. 1-0. Naarmate de wedstrijd vorderde, werd het spel harder. Gelukkig maakten Deborah en Marjolein respectievelijk het 2e en het 3e doelpunt. Op het einde werd er geduwd en getrokken om tot doelpunten te komen. Vrije trappen die volgden voor beide teams. Gelukkig wist de scheidsrechter de wedstrijd d.m.v. goed fluiten het spel in stand te houden en eindigde de wedstrijd uiteindelijk in een 3-2 winst voor Mazzelstars.

A.s. maandag moeten we tegen de nummer 1, die ongeslagen al 111 doelpunten heeft gemaakt (en maar 9 tegen). Dus dit wordt een pittige wedstrijd! Om 19.00 uur tegen RKDEO in sporthal De Veur. Kom ons supporten!

Verslag door: Jolanda

Sorry, comments are closed for this post.

MENU