Mazzelstars Vr4-DSVP Vr2

Maandagavond kregen we de nummer 4 van de poule DSVP op bezoek. Dat dit ook weer een lastige wedstrijd ging worden hadden we wel een beetje verwacht .Met wat wijze woorden van scheidsrechter Leo gingen we aan de slag. Druk zetten maar ook met zijn allen verdedigen dat was het motto. Beide ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd en er waren kansen voor beide teams.
Toch was het Mazzelstars die weer als eerste het doel vond 1-0. Door consequent te wisselen konden we de energie er inhouden zoals we gewend waren. DSV P was duidelijk gefrustreerd en begonnen wat harder te spelen.

2e helft hadden ze zeker Red Bull gedronken want al gauw hadden we 2 doelpunten om ons oren 1-2. Eigenlijk verbijsterd door dit gebeuren ging er een knop bij ons om, dit gaan we niet weggeven, met nog 10 minuten op de klok ging het los, doelpunten van Tansu en een mooie van Maria in de rebound gingen erin, totaal leeggespeeld wisten we met een mooie score van 4-2 de wedstrijd te beëindigen.Super gespeeld meiden weer 3 punten erbij! Volgende week een spannende wedstrijd tegen de nummer 1 tegen VUC om 19:00 uur in sporthal Overbosch Den Haag!

Verslag door: Jolanda

Sorry, comments are closed for this post.

MENU