Mazzelstars Vr2 wint van Victoria

Mazzelstars Vr2 wint van Victoria

De eerste competitiewedstrijd van dit seizoen was tegen Victoria. Toen werd het 5-4 voor mazzelstars. Donderdag 23 januari stond de uitwedstrijd op het programma. Tijd om weer 3 punten meenemen naar Zoetermeer!

Basis: Marieke op doel Sandra suus Jesse en sibel. In het begin speelde mazzelstars fel , maar victoria dames hebben daar geen last van. Beiden ploegen zijn even goed. Tot victoria van afstand op de lat schiet en in de rebound net naast de doel. Geluk voor Zoetermeerse club. Minuten later had Victoria een mooie combinatie en scoorde, 1-0. Even later balverlies van Victoria, Sibel met haar samba stijl scoorde in een lage hoek, 1-1. Op een gegeven moment een mooie pass van sibel vanuit de midden strakke pass aan Danielle en die scoorde, 1-2. Victoria gaf niet op en zette door en scoot vanuit de hoek wist marieke de bal nog net tegenhouden. Vlakvoor de rust wist victoria toch te scoren precies opdezelfde manier als de eerste goal, 2-2. Mazzelstars speelde goed, maar af en toe rommelig en te weinig kort dekken.

In de rust werd de tactiek nog een keer besproken en benoemd hoe we beter konden gaan staan. Minuten lang beiden ploegen was even sterk en genoeg kansen gehad. Tot suus 1 op 1 op1 keepster, helaas werd ze onderuit gehaald door de tegenstander, gele kaart. En een vrije trap maar die levert niks op. Minuut later danielle kreeg schop van achteren op haar enkel. Weer vrije trap. Deze keer wel goal van Danielle , 2-3. Beiden ploegen willen wel voetballen, maar lukte steeds met niet om te scoren. 5 minuten voor tijd wist Suus het net te vinden. 2-4. 2e helft speelde mazzelstars meer compact en korter dekken dan 1e helft. Compliment voor zoetermeerders.
Tot 1 minuut voor tijd wist Victoria toch scoren, 3-4. Nog geen halve minuut later scoorde Daniella, 3-5. En dat was de einduitslag. 3 punten meenemen naar Zoetermeer!.

Verslag door: Marieke / Dave

Sorry, comments are closed for this post.

MENU