Mazzelstars Vr2 wint twee keer van SJZ in een week

Mazzelstars Vr2 wint twee keer van SJZ in een week

Een week vol voetbal. En voor Mazzelstars Vr2 stond deze week in het teken van SJZ. Maandag (3 december) moest er voor de beker tegen dit team gespeeld worden en vrijdagavond (8 december) voor de competitie. Maandag werd SJZ naar huis gestuurd met 6-1 nederlaag, maar dat betekende niet dat ze dat voor een tweede keer lieten gebeuren. Ze zijn gebrand om wraak te nemen.

SJZ begint sterk aan de wedstrijd. Mazzelstars laat zich wat terug zakken en komt onder lichte druk te staan. Gelukkig heeft Mazzelstars invalkeeper Gaab (dames 3) op goal staan om de ballen tegen te houden. Met een klein beetje mazzel scoort Tansu toch de 1-0. De dames in het rood/zwart voeren de druk op en creëren wat kansen. Kim scoort de 2-0 vanuit de cirkel met een soort flabberbal. Onhoudbaar voor de keeper. Kirsten O scoort de 3-0: Iris maakt een actie, keeper komt uit maar Iris kan de bal op de een of andere manier toch nog bij Kirsten krijgen die goed bij de tweede paal staat en alleen maar hoeft in te tikken.

In de tweede helft tikt de tijd langzaam weg. Mazzelstars krijgt kansen, maar weet niet te scoren. In de 22ste minuut wordt de bal teruggelegd op Jessie die dan toch eindelijk haar doelpuntje meepikt en de 4-0 scoort. Tevens de eindstand.

Mazzelstars staat nu op de eerste plek met Nootdorp en RKDEO vlak achter zich. De eerste competitiehelft zit er nu op, want volgende week gaat de wedstrijd niet door ivm teveel blessureleed en afwezigen. Hierdoor zullen een aantal meiden met Vr1 mee moeten.

Op 11 januari mogen de dames weer voetballen! Kunnen de dames dit jaar de schaal pakken? We gaan het zien in de tweede helft van de competitie. Fijne feestdagen namens de gehele damesselectie.

 

Sorry, comments are closed for this post.

MENU