Mazzelstars Vr2 verliest duel nipt van regiogenoot RKDEO

Mazzelstars Vr2 verliest duel nipt van regiogenoot RKDEO

Maandag 8 april Zou het vandaag dan weer raak zijn na de overwinning van afgelopen vrijdag op DSVP. Vandaag op het programma: RKDEO – Mazzelstars Vr1. Het tempo zat er goed in bij Mazzelstars en later in de rust ook complimenten van de coach, maar ja daar koop je niets voor! De meiden willen winnen en gingen er vol in. De tegenstander deed dit ook en de vele duels maakte het voor de kijker een interessante wedstrijd. Na een schot van Marit op de keeper, kon Jessie de rebound inschieten! 0-1 voor Mazzelstars! Ook al zit het tempo er goed in en is de wil er, de bal belandt helaas niet in het net. Voor RKDEO helaas wel en waardoor de stand op 1-1 komt.

Na de rust gingen Mazzelstars door en probeerde meer druk te zetten. Het tempo zat er goed in en er werd telkens geprobeerd om vanuit achteruit op te bouwen. Ook al gingen de dames van Mazzelstars goed richting het goal van de tegenstander, ze waren niet trefzeker. En dan kan je al raden wat er gaat gebeuren…RKDEO maakt hier (helaas voor ons) goed gebruik van en maakt na een lange periode van 1-1 toch de 2-1. Door meer druk te zetten op de helft van de tegenstander probeerde Mazzelstars om nog een goaltje mee te pikken, maar dit mocht helaas niet zo zijn.

Volgende week woensdag 17 april de laatste wedstrijd van de competitie tegen de meiden uit Delft. Het kampioenschap is uit het zicht, maar een overwinning in de laatste wedstrijd van het seizoen is toch wel het streven!

Verslag door: Kim

Sorry, comments are closed for this post.

MENU