Mazzelstars Vr2 pakt weer belangrijke punten

Mazzelstars Vr2 pakt weer belangrijke punten

Na twee nederlagen pakt Mazzelstars vr 2 weer 3 belangrijke punten!

Vrijdagavond 1 maart. Het was weer vrijdagavond en dat betekende dat het voor Mazzelstars Vr2 weer tijd was om te voetballen. De wedstrijd tegen Lugdunum Vr2 stond op het programma. Na nederlagen tegen TPP en ARC waren
de dames er extra op gebrand vanavond 3 punten te pakken in de strijd om het kampioenschap.Door afwezigheid en blessures deden Kirsten en Tansu deze avond mee. Deze avond was er niet
zomaar één, want na 5 maanden blessureleed stond Danique weer in het doel.

De dames begonnen goed aan de wedstrijd. Het tempo lag hoog en er waren goede combinaties. De 1-0 viel al vrij snel door een goede combinatie waaruit Marieke kon afronden. Na de 1-0 zakte het iets in. De dames van Mazzelstars Vr2 hadden veel balbezit en speelden veel op de helft van Lugdunum, maar doordat Lugdunum erg compact voor het doel stond en loerde op een counter was het lastig te scoren. Na een tijdje de bal rond spelen en een kansje van Lugdunum onderschepte Joëlle de bal uit een aanval van Lugdunum. Joëlle legde de bal af op Jessie die vervolgens een mooie steekbal gaf op Tansu. Er was nog niet voldoende aansluiting dus moest Tansu zelf op de doelvrouw van Lugdunum af gaan. Met een uitstekende actie tegenover twee speelsters van Lugdunum maakte Tansu de 2-0. Na de 2-0 viel al vrij snel de 2-1 door Lugdunum. Het tempo van de dames lag een stuk lager dan in het begin van de wedstrijd waardoor Lugdunum kon profiteren na balverlies van Mazzelstars.

In de rust kregen de dames dat ook zeker even te horen. Het tempo moest weer omhoog en dan zouden de kansen en
doelpunten vanzelf komen.

De dames begonnen gemotiveerd aan de 2e helft. Iedereen wilde natuurlijk winnen en 3 punten pakken in strijd om het kampioenschap. Het begin van de 2e helft was voor Mazzelstars Vr2 net zoals in de 1e helft. De dames probeerde het tempo op te bouwen en hoog te houden om zo meer te scoren. Al vrij snel zakte dat weer in. Door dat het tempo lager werd en er minder beweging was konden de dames van Lugdunum er steeds vaker uitkomen en richting het doel van Mazzelstars. Gelukkig stond Danique erg goed te keepen en had een aantal goede reddingen.

Iedereen wilde natuurlijk winnen en dit leek bij iedereen wel extra motivatie om even een tandje bij te zetten. Dit resulteerde in een goed lopende aanval waarin Kim de 3-1 op het scorebord neer zette. De dames wilde dit vast houden en meer doelpunten maken, maar toch doordat het eventjes niet goed stond viel de 3-2 door Lugdunum. De marge was nog maar 1 met nog weinig speeltijd op de klok. De dames moesten dit vasthouden om de 3 punten eruit te slepen. Gelukkig lukte dit en hadden de dames na twee nederlagen eindelijk weer 3 punten. Vasthouden en op naar de volgende wedstrijd .

Donderdag 7 maart speelt Mazzelstars Vr2 uit in Nootdorp. Om 19:00 nemen de dames het op tegen Nootdorp Vr1.

Verslag door: Joëlle

Sorry, comments are closed for this post.

MENU