Mazzelstars VR2 naar halve finale KNVB beker!!!

Mazzelstars VR2 naar halve finale KNVB beker!!!

Wat een prachtige en spannende wedstrijden waren de kwartfinale bekerwedstrijden van Mazzelstars dames 1 en 2! Nadat dames 1 na een spannend laatste kwartier met 4-3 van Bristol had gewonnen, mochten wij het opnemen tegen de dames van Berkel. Speciale dank aan Tessa die ons team kwam versterken en dit ook uitstekend deed. Ook was onze keepster Lindsay, ondanks griepverschijnselen wederom weergaloos. Dit alles en een goede 1ste helft zorgde voor een 3-1 voorsprong. Het was onze bikkel Kim die met een zuiver diagonaal schot voor de 1-0 zorgde. Helaas werd het 1-1, maar daar konden de dames van Berkel niet lang van genieten. Anique zorgde na een pass van Tansu voor de 2-1 en Tessa onderschepte de bal knap en liet Anique ook de 3-1 aantekenen.

Na de rust een ander spelbeeld en was het Berkel die de druk opvoerde. Wij hadden het lastig om onder deze druk uit te voetballen en werden meerdere keren uitstekend gered door een uitstekend keepende Lindsay! Helaas kon zij de 3-2 en 3-3 niet voorkomen en mochten wij ons gaan opmaken voor een penalty reeks. De eerste 3 penalty’s werden door beide teams uitstekend benut. Daarna mochten we om en om een penalty nemen.

Nadat Lindsay een penalty had gekeerd, knalde Kim haar penalty onberispelijk achter de keepster van Berkel. Dit tot uitzinnige vreugde bij de speelsters en trainer! Volgende week is de loting van de halve finale waarin wij Mazzelstars VR1, zvv den Haag VR1 of ARC VR1 tegen kunnen komen.
We houden jullie op de hoogte!!

Verslag door: Robin

Sorry, comments are closed for this post.

MENU