Mazzelstars Vr2 laat dure punten liggen in Rotterdam

Mazzelstars Vr2 laat dure punten liggen in Rotterdam

Woensdag 13 februari speelde Mazzelstars Vr2 uit in de topsporthal tegen TPP Vr3. Een spannende wedstrijd, want Mazzelstars heeft één punt voorsprong t.o.v. TPP en één wedstrijd minder gespeeld. Duidelijk dat voor een eventueel kampioenschap alleen de winst telde om de voorsprong te vergroten. Mazzelstars wilde in de strijd voor het kampioenschap geen punten verspelen.

De eerste helft kenmerkte zich vooral door twee afwachtende teams met weinig momenten voor beide keepers. Het was halverwege de eerste helft dat TPP met een mooi schot toch nog onverwachts de score voor TPP opende. 1-0. Daarna gebeurde er niet echt veel, maar uit een corner van TPP viel via de kluts de bal ineens achter keepster Gabriella 2-0. Een ongelukkige bal, want onze invalkeepster Gabriëlle stond zowel de wedstrijd hierover (vrouwen 1) als deze wedstrijd uitstekend te keepen. Vijf minuten voor het einde van de eerte helft punterde een van de TPP speelsters de bal onder keepster door 3-0. Kort daarna vanuit een corner scoorde Josine met een harde knal 3-1.Marieke, Jessie en Joëlle hebben kansen gehad om te scoren. Helaas wisten ze de net niet vinden.

Dit was wel een tik die lang doorwerkte in de tweede helft die over en weer wel wat kansen opleverde voor beide ploegen maar mede door goed keeperswerk van beide doelvrouwen geen doelpunten meer opleverde. Naarmate het einde naderde nam de spanning voelbaar toe op de tribunes en natuurlijk ook in het veld. Veertien minuten voor tijd wist TPP 3x tescoren. 6-1.
Zeven minuten voor tijd bracht de coach Kirsten als vliegende keepster. Jessie scoorde de laatste minuut. Eindstand 6-2 voor TPP. Ondanks dat er geen echte keeper in het goal stond bij TPP, was Mazzelstars niet opgewassen tegen het sterke TPP. Het liet niet het spel zien wat we de afgelopen weken hebben gezien. Een ding is zeker, de dames zijn nog volop in de race voor het kampioenschap, want TPP heeft deze week ook punten laten liggen. Koppies omhoog, vrijdag 22 februari weer punten pakken.

Verslag door: Dave

Sorry, comments are closed for this post.

MENU