Mazzelstars Vr2 herstelt zich en wint van DSVP

Mazzelstars Vr2 herstelt zich en wint van DSVP

Vrijdag 5 april – Vandaag de thuiswedstrijd tegen DSVP VR1. Om 19:00 startte de dames met de wedstrijd. Mazzelstars begon goed aan de wedstrijd en probeerde met elkaar te combineren.
Al snel kwam hieruit de 1-0 van Jessie.
Mazzelstars stond goed in de organisatie die de afgelopen wedstrijd totaal niet te zien was.. het leek alsof de dames elkaar makkelijker konden vinden, omdat er iets minder druk was deze wedstrijd.
Vanuit achter werd er weer goed gecombineerd en kwam de bal via Kim bij Jessie terecht die de bal diep gaf op Josine, zonder na te denken schoot ze beheerst met haar linkerbeen de 2-0 binnen!
Vrij snel daarna kwam DSVP terug op 2-1.
Kim leek de bal in eerste instantie nog voor de lijn weg te halen maar helaas..
Mazzelstars ging weer in de aanval en met een hard en goed schot van Joelle kon de keeper maar net redden, maar Jessie kon de rebound makkelijk binnenschieten dacht iedereen maar schiet de bal voor leeg goal hard op de lat…
Koppie op en doorgaan werd er gezegd.
Danique die vandaag op goal stond gooide een prachtige bal diep op Jessie die de bal gelijk over de keepster wilde schieten, maar met een prachtige redding ging dit feest niet door.

Rust

Na de rust een periode waarin Mazzelstars iets slordiger was en hierdoor kon DSVP de 2-2 binnenschieten.
De dames van Mazzelstars keken elkaar en moedigden elkaar aan om geduldig en zuiver te spelen en hierdoor weer kansen te creëeren.
Door een goede combinatie kon Jessie de 3-2 binnenschieten. En al snel hierna kwam ook de 4-2 van Marieke.
Een goede periode dus van de Dames van Mazzelstars. Vijf minuten voor tijd werd het toch nog even spannend wanneer DSVP nog de 4-3 binnenschiet, maar Mazzelstars speelde het slim uit.

Een goede overwinning van de dames, die maandag weer spelen tegen het altijd lastige RKDEO.

Verslag door: Jessie

Sorry, comments are closed for this post.

MENU