Mazzelstars Vr2 heeft een dipje

Mazzelstars Vr2 heeft een dipje

Vrijdag 22 februari 2019. Waar de dames afgelopen week hebben verloren van directe concurrent TPP stond vandaag ARC op het programma. Door afwezigheid en blessures werden wij vandaag versterkt door andere dames van Mazzelstars. Bedankt dames voor jullie inzet en hulp. Trainer Martin en teammanager Ben gaven aanwijzingen en de wedstrijd begon.

Direct werd duidelijk dat ARC compact en goed stond te verdedigen. De Mazzelstars dames kregen het moeilijk. Rustig opbouwen van de zijkant en niet te veel direct naar voren spelen leek de juiste route. De eerste helft bleef 0-0 en het leek een lastige taak te worden vandaag.

Aan het begin van de tweede helft kwamen de dames met 0-1 achter. Mazzelstars hield vol maar helaas volgde ook de 0-2. Gelukkig viel daarna de 1-2 waar Joëlle scoorde met links op aangeven van Jessie. De dames gingen door, maar helaas scoorde ARC de 1-3. Vervolgens stapte de coach over op onze vliegende speler Kirsten van Oosterzee die keeper Manouk tijdelijk verving in de hoop om met een over tal situatie de wedstrijd weer onze kant op de kantelen. Helaas, 1-4. De wedstrijd werd afgesloten door een goal van Jessie die hem zo hard de kruising in knalde dat de bal blijft hangen. Een schot typerend voor hoe frustrerend de wedstrijd was. Ja, het zat er vandaag niet in helaas.

Hopelijk volgende week, vrijdag 1 maart, thuis tegen Lugdunum Vr2 met een compleet, sterker en overtuigender Mazzelstars. Winst is noodzakelijk om in de race te blijven voor het kampioenschap.

Verslag door Kim.

Sorry, comments are closed for this post.

MENU