Mazzelstars VR2 – FC Tutor

Ik weet het nog goed, de eerste wedstrijd van dit seizoen en mijn eerste verslag. Ik eindigde met de woorden “trainert is trots”. Dit keer begin ik graag met diezelfde woorden om alle dames uit de VR2 te zeggen dat ze heerlijk hebben gespeeld dit seizoen en dat trainert nog steeds trots is!

Maargoed, nu ik mijn emotionele gelul op heb kunnen schrijven zodat ik weer rustig kan gaan slapen vanavond, kom ik graag ter zake. Op maandag 20 april speelden de dames Mazzelstars VR2 tegen FC Tutor. Het was de laatste wedstrijd van dit seizoen. Iedereen was aanwezig en de dames hadden er zin in. Trouwe scheids Leo was zoals gewoonlijk aanwezig om de wedstrijd te fluiten en liet de wedstrijd van start gaan.

De eerste helft verliep wat moeizaam, het wilde niet echt lukken. Er werd wel lekker gelopen, ook wel getikt, maar de passie ontbrak een beetje. Marit maakte wel vrij snel de 1-0 YES! Alleen.. werd het ook snel 1-1. Na wat goede bewegingen en paasjes van alle dames, en het opvallend goede verdedigingswerk van Sheetal, werd het zelfs 1-2 voor FC Tutor. Voor de nieuwsgierigen onder ons: het geheim van goed verdedigen zit hem in het eten van Knorr wereldgerecht Lasagnette. Helaas had Sheetal dit geheim niet eerder met de rest van de dames gedeeld.

Maar.. het kan ook zonder wereldgerecht van Knorr. De dames speelden steeds beter en beter. Na mooie combinaties tussen Aish en Marit, goed meelopen van Shel, steekpaasjes van Serena, een solo actie van Sheetal, een paar schoten van Iris en een goede redding van Henk (Gaab) en aanmoedigingen van Shel en Lucy op de bank (en onze hooligans op de tribune) wordt het 2-2! Met dank aan de assist van Sheetal wist Iris de bal er netjes in te knallen.

De tweede helft gingen de dames er meer voor. Al snel werd het 3-2 door een prachtgoal van Lucy. Deze goal werd gevolgd door de 4-2, gemaakt door Marit. Door een goede comi tussen Marit en Aish scoort Aish heerlijk de 5-2. En BAM! Aish scoort ook de 6-2. Ergens tussen al deze goals door raakte Sheet geblesseerd aan haar enkel… haar ‘goede’ enkel… beterschap! En toen scoorde ALWEER Aish: 7-2 door de tegenstander heerlijk voorbij te spelen en vooral uit te spelen. En jaaa! Aish maakt ook de 8-2! Dit balletje rolde wat raar in de goal, maar who cares? Na een mooie bal van Lucy, die helaas uit de kruising werd gehaald door de keepster, scoort Iris de 9-2 en ook de 10-2. Lekker bezig!

En toen… luidde het fluitsignaal. Het seizoen was ten einde gekomen. Ik liep naar buiten en pakte mijn fietsje. Ik fietste moederziel alleen naar huis en terwijl ik langzaam naar huis fietste, nam ik afscheid. ‘Afscheid’ van een mooi jaar waarin de VR2 van Mazzelstars zijn gegroeid en vooral lekker hebben gespeeld;). TOP! Tot volgend jaar!

Ik dank alle dames voor hun inzet, Aish voor haar extra inzet en uiteraard Leo voor zijn inzet als scheids!

Verslag door: Brenda

Sorry, comments are closed for this post.

MENU