Mazzelstars VR1 – zvv Den Haag VR2

Mazzelstars VR1 – zvv Den Haag VR2

Maandag 3 februari 2020 19:00
Mazzelstars VR1 – zvv Den Haag VR2

De eerste wedstrijd van het seizoen was tegen zvv Den Haag en werd nipt gewonnen (2-1). Wij wisten dan ook dat dit geen gemakkelijke wedstrijd ging worden.
Desalniettemin waren we gebrand om deze wedstrijd te winnen, want de koppositie is nog steeds in het vizier.

Met een gehavende selectie (veel zieke & blessures) begonnen wij om 19:00 de thuiswedstrijd in de Veur, en ja.. op maandag.

Een goed begin van Mazzelstars lijdt al snel tot het eerste doelpunt. De sterk spelende Kirsten K. rent met veel snelheid langs de rechtervlank en geeft de bal voor aan Lizzy, die de bal gemakkelijk kan intikken (1-0). 

Vervolgens is het weer Kirsten K. die door een goede een-twee met Jessie kan doorlopen naar de rechterhoek. Vanuit daar schiet ze de bal langs de keeper naar Jessie, die de 2-0 maakt.

De 3-0 is een echte teamgoal. Het begint bij Kirsten van O die de bal tikt op Jessie, die de bal vervolgens breed legt op Iris. Iris ziet Kirsten van O achter de verdediging komen en legt de bal precies bij de linkerhoek. Kirsten van O. hoeft de bal alleen nog maar in het doel te lopen en doet dit uitstekend.

Kort hierna is het Kirsten K. die van een afstand hard op goal schiet, maar helaas net naast. Na lang balbezit van Mazzelstars, geeft Lizzy de bal aan de mee opkomende Iris. Die tikt hem terug naar jessie en weer rechts legt op Lizzy. Lizzy kan de bal nog net langs het doel geven aan Iris, die helaas net naast schiet.

Na een hoop balbezit is daar ook een chaotisch fase vanuit Mazzelstars, waardoor zvv Den Haag kan profiteren en dichtbij het goal komt. Kirsten K en Lizzy proberen de bal uit de chaos weg te werken maar dit lukt niet waardoor de bal net voor de lijn terecht komt. Margot kan net uit de kluts de bal weg gooien met haar hand, maar gooit het ongelukkig tegen de knie van Lizzy (3-1).

Mazzelstars geeft na het tegendoelpunt niet op. Na een goede verdedigende actie kan Jessie 1 op 1 doorlopen richting de keepster en rond netjes af (4-1)!!

WOTM (Kirsten K.) loopt door vanuit achter en speelt de bal op Marieke, zij geeft met een hakje de bal door aan oplopende Kirsten K. die speelt haar tegenstander uit en schiet hard de 5-1 in het doel.

De 6-1 werd gemaakt door Iris, wat de einduitslag is geworden van deze wedstrijd.
Maandag 10 feb. spelen wij weer thuis tegen TPP/Feyenoord VR2.

Verslag door: Lizzy van Diepen

Sorry, comments are closed for this post.

MENU