Mazzelstars Vr1 wint in eigen huis van HBSS

Mazzelstars Vr1 wint in eigen huis van HBSS

Vrijdag 5 april – Na een geweldige spannende wedstrijd en een zeer mooie overwinning op Barendrecht ruim 1,5 week geleden, was het vanavond tijd voor HBSS. Een team waar Mazzelstars het altijd lastig mee heeft. De afgelopen wedstrijden heeft HBSS heel verschillend voetbal laten zien. Wat moesten de dames vanavond verwachten? Geen idee! Dus eerst even aankijken hoe HBSS aan de wedstrijd begint.

Al snel merken de dames dat HBSS over twee jonge speelsters beschikt die wel willen! Het tempo van HBSS is hoger dan eerder dit seizoen. Toch is het Mazzelstars dat de 1-0 maakt. Uit een corner van Kirsten K, met een overstapje van Kirsten O, kon Lizzy het eerste doelpunt van de avond maken. Helaas is Mazzelstars niet helemaal scherp en kan HBSS simpel langs twee spelers de bal schuin in de hoek schieten. En niet kort daarna verschijnt ook de 1-2 op het scorebord. De laatste vijf minuten kreeg Mazzelstars nog een drietal kansen, maar helaas gingen deze er niet in.

In de rust een oppepper van de coach. Gewoon door blijven voetballen zoals in de eerste helft, niet ongeduldig zijn, de momenten komen vanzelf. En dat was zo…

Al vrij snel viel de gelijkmaker door Kirsten K. Een doelpunt van haar voet lag al een tijdje op de loer, maar uiteindelijk kon ze er twee achter elkaar maken. Eerst door een eigen rush en schoof de bal zo achter de keeper. Daarna een een-tweetje met Kirsten O. De stand was opeens 3-2.
Meer doelpunten hingen in de lucht. Het was Lizzy die na een voorzet een verdediger uitkapte en schoot in de verre hoek, 4-2. Ook de 5-2 kwam van Lizzy. In een counter kreeg ze de bal van Kirsten O mee en kon haar derde doelpunt van de avond maken. Tansu pikte ook nog een doelpuntje mee doordat Lizzy haar vrij zag staan voor het goal en daardoor makkelijk in kon tikken. 6-2. Het was HBSS dat in de slotfase de eindstand op 6-3 bracht.

Op woensdag 10 april speelt Mazzelstars haar laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Tegenstander is de kampioen ZVG/Cagemax. Bij winst is Mazzelstars verzekerd van de tweede plek (en loopt het kampioenschap mis op 1 punt). Bij verlies/ gelijkspel is het even afwachten wat TPP deze week nog doet. Op naar de winst!~

Verslag door: Paulien

Sorry, comments are closed for this post.

MENU