Mazzelstars Vr1 wint bekerwedstrijd van RKDEO

Mazzelstars Vr1 wint bekerwedstrijd van RKDEO

Donderdagavond 6 december… Mazzelstars Vr1 speelt tegen RKDEO Vr2 voor de beker. RKDEO uitkomend in de tweede klasse, speelt voor het eerst dit jaar met elkaar in de zaal. Met nog nul verliespunten en een doelsaldo waar je ‘u’ tegen zegt, is deze wedstrijd zeker geen gelopen race! Veel (oud) bekenden die tegen elkaar moeten spelen; mensen die elkaar kennen van DWO aantal jaar geleden, een aantal mensen die elkaar kennen van het huidige RKDEO veld en zelfs een stelletje dat tegen elkaar moet. Dat belooft wat, want beide teams zijn erg gemotiveerd om te winnen vanavond.

Mazzelstars Vr1 kent een wat minder periode door van de laatste vier competitiewedstrijden er drie te verliezen. Koppies omhoog en gaan voor deze wedstrijd. Mazzelstars heeft even de goede flow nodig om wedstrijden te winnen. Vanavond is de uitgelezen kans en moet het gebeuren.

Tansu en Marit zijn afwezig, maar met Jessie, Iris (dames 3) en invalkeeper Nicole kon Mazzelstars Vr1 van start. Al snel blijkt dat Mazzelstars graag wil en laat haar oude vertrouwde spelletje zien. Het tempo is hoog en de dames creëren kansen. Helaas komen ze niet door de verdediging van RKDEO, dat slim verdedigt op de cirkel. Tien minuten voor tijd krijgt RKDEO een enorm kans die Nicole op een geweldige wijze uit het goal houdt en vervolgens schiet RKDEO in de rebound op de lat. Een paar minuten later, vlak voor rust, scoort invalster Iris de 0-1. Een mooie uitgangspositie voor de tweede helft.

Mazzelstars moet van de coach de rust bewaren, dan komen de doelpunten vanzelf wel. Vanzelf zullen er gaten vallen, want als RKDEO de aansluitingstreffer wil maken, dan moeten ze van de cirkel af en meer druk gaan zetten. En dat is wat Mazzelstars doet/ Blijven voetballen, wachten op de kansen die gaan komen. Beide teams hebben kansen, maar Mazzelstars is wel echt sterker. En vlak voor het einde van de wedstrijd is RKDEO gebroken…. het tweede doelpunt werd gescoord door Iris. En kort daarna geeft Kirsten K .een goede voorzet en mag Lizzy het afmaken. Eindstand 0-3.

Complimenten aan RKDEO. Ze hebben zich goed verweerd en het is een team met potentie!
Mazzelstars Vr1 is weer een ronde verder, net zoals Vr2 dat maandag al de volgende ronde bereikt heeft.
Vr1 speelt woensdag 12 december haar laatste competitiewedstrijd van de eerste seizoenshelft. Om 20.00 uur nemen ze het op tegen HBSS in Topsportcentrum Rotterdam.

 

 

Sorry, comments are closed for this post.

MENU